Opinie Wiek żagli II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 15 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

mam kwiatka ...tylko w taki upał dobrze że nie padł jeszcze..czekam cierpliwie...do 13.3 działało wdzystko..niczym nie przyspieszę..

2. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Niebieskie pola na niebieskim morzu. Kto to wymyślił? Po to żeby kupić maszyny? Ogólnie rzecz biorąc event nudny i drogi

3. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

zalogowałam się i posiałam ...przeglądarka działa ...ciasteczek nie trzeba usuwać....i prawie 1 h w plecy...dzięki za takie traktowanie ..
    Najpopularniejsze przeglądarki na świecie (lipiec 2023)

• Chrome (63,87%)
    • Safari (20,02%)
    • Edge (4,65%)
    • Opera (3,05%)
    • Firefox (2,83%)
    • Samsung Internet (2,4%)
    • UC Browser (1,01%)

4. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

A niech to, nie widać, który etap się wykonuje i tak z rozpędu wrzucałam biedronki, cegły i coś jeszcze, że powtarzałam parę razy ostatni etap, wrrr, nie wiem ile razy, dopiero jak zobaczyłam, że wartości się powtarzają, to myślałam, że nie załapało, to jeszcze raz oddawałam, aż w końcu odświeżyłam, a tam nadal tyle samo do oddania i nagroda taka sama, dopiero zajarzyłam, że powtarzam w kółko to samo zadanie, wrrr

5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Jeżeli gra ma zwiechy to te ciastka warto czyścić. Dziś ok 11-ej taka zadyszka była,

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No Firma , która zapewnia, że jest bardzo przyjazna graczom i dokłada wszelkich starań, by czerpali z gry jak najwięcej przyjemności

Jakoś te pola udało mi się ustawić - przynajmniej same duże i rozsiałam badyla, ale faktycznie przez siedem dni go tam pilnować to będzie ... ciężkie do przetrwania .

7. martiki28

martiki28 Czeladnik forum

z biedronkami mam to samo,zrobione do końca ale nie jeszcze raz oddaj to samo,juz któryś raz,odświeżanie nic nie daje,Oddajcie biedronki i inne dobra.Nie może być ze wszystko działa jak powinno.Może czas zwolnic i zrobić wszystko od początku do końca dobrze,Nikt mi nie zwrócił kupionych pomocników do doliny szarotek za czas w krórym nie można było zalogować się do gry.

8. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

cieszyłam się na event na tym specjalnym polu, ale przy tych wymaganiach wychodzi na to, że mam tydzień hurmaczka :eek: nie mam jeszcze odblokowanych krabów, więc sprawa czy robić event rozwiązała się sama, a szkoda, bo dziwnie jest nie robić tych zadań...

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Działa jak powinno.
    Ostatnie zadania w każdym porcie są powtarzalne i jest o tym mowa w opisie ewentu:

https://board-pl.farmerama.com/threads/wiek-żagli-ii.91840/#post-2579252

10. abask

abask Komandor forum

Zrobiłam to samo i w sumie ostatni krok zrobiłam (ups) 8 razy :(

11. martiki28

martiki28 Czeladnik forum

12. Ninapacholec

Ninapacholec Czeladnik forum

Raczej nie bo akurat w zadaniach z biedronkami w ostatnim, tym powtarzalnym nie ma zębatych talarów a są farmarki

13. fargul

fargul Aktywny autor

I nieekologiczny, kto to widział żeby tak zanieczyszczać wodę kupą.:)

14. zefirek55

zefirek55 Zaawansowany

Oddajcie mi moje biedronki:mad:zeżarło mi około 700 biedronek i woła dalej. Nie opowiadajcie o tym że gra lepiej działa na kliencie bo ja tylko tak gram odkąd był dostępny. masakra >:(nie mówcie o czyszczeniu bo miałam "aż"82MB do wyczyszczenia a ten laptop mi służy tylko do Farmeramy. powtarzam to masakra jeśli chodzi o możliwości miłej,relaksującej gry. mam,teraz sprawdziłam,152 pnie i woła dalej

krasnoludek10 i Matisiek200 lubią to.
  15. ruda120

ruda120 Ekspert forum

no niezle ktoś z grafiką zaszalał .... tego sie nawet ustawić za bardzo nie da...

16. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

rano wyczyściłam ciasteczka ...nie wiedziałam , że czyści się bez przerwy ciasteczka ..zaznaczam ,że nigdzie nie wchodziłam tylko na farmę ..do 13,30 wszystko działało ....wylogowałam się ... i czekałam na 14 ...zalogować się nie mogłam kwiatek się kręcił ...a po godzinie niby się zalogowałam ...ale licznik zatrzymał się na 56 %...i wreszcie dostałam calutką 100% ...cóż za szczęście ...to chore jest...

17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

bardzo dziękuję Tobie:inlove: za ten post,uchronił moje biedronki:),powtórzyłam tylko 2x

18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Proponuję przeczytać poradnik (nie jest ani skomplikowany, ani obszerny), bo widzę, że tego nie zrobiłaś...

19. zefirek55

zefirek55 Zaawansowany

czyli winna jestem ja ,że gra źle działa? Proszę powiedz tak lub nie. pomyśl logicznie a nie rób wtrętów iż jest nieskomplikowany. szanujmy sie wzajemnie to przynajmniej łatwiej będzie przejść ten trudny okres w grze.

yvonnege_ i Matisiek200 lubią to.
  20. BabelkiKondzia

BabelkiKondzia Okazjonalny autor

Kochani, co mam zrobić jak nie mam odblokowanych krabów? :( A bananków nie mam by je odblokować... grrr

Matisiek200 i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.