Opinie Wieczorne Wieprze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Robiłam powoli, przy okazji, właśnie skończyłam.:) Obok ewentówki wystawiłam dwie manufaktury serowe, nieźle zarobiłam.:)

2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Nawet na chwilę w to nie zwątpiłam :p
    Zakończyłam event, zebrałam pnącze i ulepszenie willi mariachi oraz król powrócił xD:inlove:

3. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

jak mam rozumieć to zaproszenie ;)

4. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Event przeszedł do historii xD
    Wszystko, co można było w nim zdobyć mam xD:p

bogusiania, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  5. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Czeladnik forum

u mnie 8-12-8-12. Pierwszą część zablokował nędzny ser, a trzecią, brak badyli pomimo dużej ilości +100%, bez sensu zużyte prawie 2000 super nawozu i 1000 śmigieł :mad:. Dobrze, że jedynego CMJ nie użyłemxD. Jedyny plus, że zarobiłem na trzcinie, pomarańczach, pigwach i żołędziach

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  6. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Te wieprze skończyłam we wtorek rano, dokupiłam jeszcze 70 dębów i podlałam SNZ, bo tych żołędzi trzeba było oddać co niemiara. Długo jeszcze będą mi się śniły po nocach. Jednak coś tam na nich i na serze zarobiłam. Ważne, że udało się skończyć ten męczący event :)

krasnoludek10 lubi to.