Opinie Wieczorne Wieprze

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

bonus +200% wykręcony co coś posadzę xD

drugie plus 200% żeby mi się chciało co kolwiek robić :D haha

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 listopada 2024
  2. Makowiska

Makowiska Generał forum

Event pełen emocji. Powoli człapię do przodu. Myślę, że go skończę. A jak nie, to też bólu nie ma. Pozdrawiam grających.

3. CHUDYJUREK

5,7,7,5 robię bo bonusy wykręcone , do pnącza i już będę zadowolony :)

4. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Na razie jestem na etapie 5, 6, 5, 5. Przez te wydłużone czasy rośnięcia eventówek, ciągnie mi się to okropnie, a przyspieszyć tak za bardzo nie mam czym, ekologicznie sama woda, czasem kupsko jak zwierzaki się wyrobią z ilością zapewniającą użycie na całej łące echh
    Przeraża mnie trochę ten ser, nie podoba mi się to, że w jednym z progów nie ma żadnej alternatywy na niego, gdzie wszędzie indziej są inne możliwości do wsadu. I przerażają mnie podstawowe owoce i powtarzające rośliny do oddania, nasiać nie ma kiedy, bo eventówka, na targu ceny wyrywają z gumiaków, a u mnie na koncie smętne pustki w sianogroszach, jakoś nie umiem zarabiać SG na farmie

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

to jest istna kpina z graczy zeby w polowie eventu zmieniac jego zasady czyli potrzebne do ukonczeniu rzeczy

6. Makowiska

Makowiska Generał forum

Doczłapałam do końca. Pnącze wisi. Życzę powodzenia wszystkim walczącym. ;)

7. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

8. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie też finito, z tego wszystkiego zapomniałam o mrokach;)

9. CHUDYJUREK

7/12/7/7 jeszcze jutro będę walczył

10. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

U mnie jeszcze pozostało poczekać na resztę banknotów i będzie po wszystkim. Dobrze, że już blisko końca, bo nie przepadam za tą mechaniką, ale ostatnie nakładki trzeba zebrać. Powodzenia wszystkim walczącym! :inlove:

11. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Uffff, wykręcone na kole 2x100% bardzo pomogło, 9,7,6,7 zrobione, ale jeszcze sporo siania. Ilości roślin, czasem o 1 :( - i czasy wzrostu zmienili, ale kosmiczne ilości owoców już nie, ech :( Dokupiłam dębów w czerwonym koszyczku, bo z 2 drzewek kukui tyle nie nazbieram, a cisu nie mam. Bardzo zachłanna ta Dżanet. Jeszcze do tego ten wooolno działający komputer. Ale jakoś dobrnę do pnącza, a może i do końca eventu, czego wszystkim jeszcze walczącym życzę. A tym, którzy już skończyli, gratuluję :)

12. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

jestem w połowie na 200 niebieskich biletów trafiłam 1x +1 drzewa i 1x zagrody więc idę na piechotę ,gdzie dotrę tego nie wie nikt :music:

13. dorro007

dorro007 Hrabia forum

"No, panie Dziejku" - jak mawia moja sąsiadko-farmerka: zacny picolaczek od wieprzka dał mi drzewko florenowe. Chwała mu za to ;)
    Evencik z pomocą koła skończony, co mnie cieszy, bo nie lubię do ostatniej chwili czekać na finisz.

14. CHUDYJUREK

wykręciłem bonus +100% by to faktycznie dzis skonczyc , ale że za 8 razem to nie najgorzej :)

15. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Moje gratulacje, to się nazywa szczęście, oby tak dalej:)

16. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Mistrz forum

u mnie 5, 7, 2, 7. Robię tylko do pnącza.

Teraz zauważyłem, że w 9A w poradniku wszędzie jest 30x ser... No to już po pnączu :mad:. Mam nadzieję, że w skleporamie dadzą to pnącze do kupienia

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2024
  17. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Nie spodziewałbym się, że akurat ten rząd chmur udostępnią do kupienia w skleporamie... chociaż kto wie, sporo komplikacji w trakcie się pojawiło to może jako taki wyjątek. Jednak nadal uważam, że mała szansa. Pozostaje kupić ten nieszczęsny ser na targu lub wybudować kilka serowni i brać się za produkcję.:sleepy: Bardzo źle, że nie ma żadnej alternatywy za ten ser, w obecnej sytuacji cały wysiłek może pójść na marne.

Ja powoli przesuwam się do przodu, cała dzika łąka obstawiona śliwami, pigwami i dębami, więc może pnącze uda się wyrwać. ;)

18. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Mistrz forum

U mnie ser 320 tys SG. A mam 6 mln SG... Teraz serowni nie wystawię, brak bonusów do warsztatów i brak myszy... Kosmiczne te wymagania są. Jedyny plus, że na trzcinie można zarobić. Jakby nie mogły być jajka zamiast sera, jajka przynajmniej tańsze

19. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

To prawda, jajka tańsze, a dodatkowa zaleta taka, że warsztat niepotrzebny, bo na naszej kochanej farmie rosną również na drzewach. xD xD

20. grania.

grania. Baron forum

no to skończone, 5 pikolaków na łące (też z pobocznych eventów) - zobaczymy co z tego wyniknie

EDIT: dyniowy, kwieciste, Ingrid i 2x bajkowe - nie jest żle, mogło być gorzej, ale nie obraziłabym się jakby było lepiej 8)

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2024
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.