Opinie Wieczorne Wieprze

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Farma działa to robię, nie liczę ,nie czytam;) mam co oddać to oddaje ,przecież nie obrażę się w Międzynarodowy Dzień ŻyczliwościxDxD

2. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

Niechcący zaczęłam robić ten event...naklejka jest...jak to niewiele potrzeba do szczęściaxDxD

3. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Moje świnki już zakończyły imprezowanie i udały się w szampańskich humorach na zasłużony odpoczynek:inlove:.Ja jako gospodyni tej imprezy zmęczona ale zadowolona zamykam podwoje Farmy do jutra.Miłego i spokojnego wieczoru.xD

4. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Okazjonalny autor

co to jest ? KROK 8 po 30 szt. ser !!!!!!!!!!!!!! szaleństwo

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  5. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Też się rano zdziwiłem....miało być 10 za 2 pola i 12 za trzy pola a tu po 30 za każdą opcję.O co chodzi:cry: Miałem kończyć ten event ale ser mnie zatrzymał:cry::cry:MODZI czy to nie jakiś błąd?

Ostatnie edytowanie: 22 listopada 2024
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wczoraj były takie zmiany:
    Ale wygląda na to, że zmienione zostały też ilości sera do oddania u Borst'ego w zadaniu 9 i 11. Już dopytuję i się upewniam.

7. klonek68

klonek68 Ambasador forum

No i jaka odpowiedź ,co z tymi ilościami sera? Bo jeżeli tak ma zostać to muszę do produkować i to szybko;) bo jutro może być jeszcze więcej;)

hiacynta, Aisha1969 oraz 3mimoza7 lubią to.
  8. SMOD_Atena

Odpowiedzi jeszcze nie ma, ale radzę produkować albo kupić i to sporo ;)

Montwa, hiacynta oraz Aisha1969 lubią to.
  9. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Ok serownie już chodzą a na targu ceny idą w górę więc produkuję więcej i coś się zarobi;)xD

hiacynta, Aisha1969 oraz SMOD_Atena lubią to.
  10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No proszę: zmniejszyli badyl, dowalili produkty.
    I tylko zapomnieli poinformować graczy.
    Jak zwykle, w każdym 'wsłuchaniu się w głosy' jest drugie dno.
    I zawsze gracz na tym wychodzi do tyłu.
    Zawsze.
    Pozorne pójście na rękę graczom, a ostatecznie zwiększenie wymagań.
    Teraz wyszedł 'ser'.
    Ciekawe co jeszcze wyjdzie do końca ewentu, o czym BP nie raczyło poinformować.

11. SMOD_Atena

Z tym serem wyszło coś nie tak i być może jeszcze coś się zmieni i powrócą pierwotne ilości, tudzież będą zmniejszone ale póki co to ostatecznej wersji nie ma i to są tylko takie moje przemyślenia, tak że produkować na pewno nie zaszkodzi ale ja się z tymi zadaniami (jak do nich dotrę) wstrzymam ;)

Montwa, hiacynta oraz Aisha1969 lubią to.
  12. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Ok czekam i ja, ser na razie się produkuje ....ale dzisiaj było by dobrze wiedzieć bo chcę zakończyć ten ewent i zająć się dożynkami.A tylko ser mnie blokuje.

hiacynta lubi to.
  13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

no i się wnerwiłam 0 sera na targu mam tylko 9 serowni ,odpuszczam>:(

hiacynta lubi to.
  14. hlnrys

Tak wyglądają wpłaty sera na DE:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    https://board-de.farmerama.com/threads/party-schweinchen.124393/

I tak podobno było od początku, tylko BP przesłało nieprawidłowe dane:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    https://board-de.farmerama.com/threads/party-schweinchen.124453/page-2#post-6142801

Czyli idąc 'ulubionymi- C, czyli potrzeba sera (30 x 4) = 120 + (50 x 4) = 200
    Razem = 320 szt. !

Ciekawe, czy to już wszystko, czy jeszcze o czymś zapomnieli poinformować, albo przesłali złe dane.

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Skoro BP popełniło błąd i przesłało nieprawidłowe dane to sprawa jest jasna, BP popełniło błąd i powinno się z tym zmierzyć na korzyść farmerów.

16. Yabolek

Yabolek Baron forum

Przecież zadanie 9, A B C 30x ser to czysta kpina i plucie w twarz.

Montwa, hiacynta oraz bogusiak80 lubią to.
  17. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ja skończyłam i nie życzę sobie żadnych zmian.Nie zmienia się reguł w trakcie gry.Nazwę to po imieniu to jest oszustwoo_OO dożynkach wiedzą od zawsze i co trzeba mieć w głowie ,żeby zrobić z gry i eventu taki bubel. Czy ktoś czyta te poradniki przed rozpoczęciem eventu bo widać ,że MOD-zi dopiero teraz będą dopytywali.Już to wygląda śmiesznie to może koniec tego ośmieszania i pokazania przez BP niekompetencji lub bezczelności w takim traktowaniu graczy.

hiacynta i eumina77 lubią to.
  18. hlnrys

Z tego co napisał mod na DE, ja rozumuję, że błędnie są podane dane w opisach, a gra od początku pobiera i tak 30 sera za krok.
    I żadnych zmian ilościowych tu nie będzie.
    Co najwyżej w opisach.
    Nie wiem jak wyglądają opisy w wymaganiach w grze, bo jeszcze tam nie dotarłem.

Sprawdź ile sera Ci ubyło.

19. marmlada

marmlada Fanatyk forum

W opisach w grze jest po 30 szt sera niezależnie od ścieżki.
    Trochę się wczoraj zdziwiłam -.-

20. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

bylo jak bylo ale jakos sie skonczylo co praewda kokosow z tego niema ale zawsze cos tam

hiacynta lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.