Opinie Wieczorna odyseja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mircia1968

mircia1968 Forumowy żółtodziób

Dzięki wielkie. Znalazłam.:)

cyfrzakk lubi to.
  2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

to już nie otwieraj galaktyk, tylko je zbieraj co 4 godziny, i będziesz mieć dużo sg po evencie jak wymienią :D

Frytka2012 lubi to.
  3. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki, ;)
    tez sie zastanawialam czy robic ewent, tyle problemow na poczatku, ale nawet szybko poszlo, pnacza dzialaja, postawilam owieczki i kurki, nareszcie znalazly miejsce;),klonowanie tez pomoglo na wypadajki,
    wiecej takich ewentow z roslinkami 12-godzinnymi, ;), rano zbior, wieczorem zbior a reszta dnia na real, :)
    zwlaszcza przed Swietami, jest zajecie:),
    Pozdrawiam, i powodzenia dla walczacych jeszcze;)

4. klonek68

klonek68 Generał forum

W Sobotę wylosowałem 100 % na 24 hxDxDxD i dawno już skończyłem ale jakoś tak dziwnie :sleepy::sleepy:bez emocji;)

tereska1108 lubi to.
  5. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

nie biorę udziału w tym evencie i gratuluję tym co ukończyli i tym co jeszcze walczą. Bardziej martwi mnie to, że kiedyś jak odpalałem kupon na kombajn zbierałem te pnącza dziś nie dało rady ktoś coś wie.

6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dziwne, ja około 21 odpalałem kuponik godzinny i pnącza bezproblemowo pozbierał, może coś się zawiesiło chwilowo nie mam pojęcia, jak nadal by nie działał napisz do PT https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/pomoc-techniczna.10475/, bo na forum nie da się dokładnie sprawdzić co jest u ciebie źle

a na noc jeszcze posiałem eventówkę, będzie więcej sg na koniec do wymiany :D

Frytka2012 i mysza199710 lubią to.
  7. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

witam event skończony ....

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

brawo, to teraz zbieraj piankowe galaktyki i będzie jeszcze większy zysk :D ale nie otwieraj :p

Adasadas, aleksandra oraz Frytka2012 lubią to.
  9. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    dzieki za przypomnienie, ;)
    wczoraj nastawilam budzik, ale zostawilam go w sypialni, i wieczorem sobie przypomnialam, ze dzwonil co 4 godzinyxDxDxD

Adasadas, JJoanna oraz cyfrzakk lubią to.
  10. Piotrusia1

Piotrusia1 Okazjonalny autor

Czemu nie otwierać?
    A już doczytałam-lepszy zysk.

JJoanna i cyfrzakk lubią to.
  11. bina069

bina069 Forumowy żółtodziób

gdzie są ; bramki galaktyki ?

12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Bramy galaktyki znajdziesz w inwentarzu w zakładce z drzewami.

13. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Chyba w galaktyce Oriona się schowały.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

14. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

przypominam o dwóch rzeczach, zbieramy piankowe kapsuły i event trwa do jutra(wtorek) do 20.00 :D

122qwazi, aleksandra oraz Ewa2951 lubią to.
  15. basia1958

basia1958 Forumowy żółtodziób

ten event to wielka ściema -drzewka rosły z nawozem 4 godziny a teraz brama rośnie z nawozem 10 godzin --bosko !!!

16. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Gdzie są te piankowe kapsuły i co z tym otwieraniem?
    Może mnie ktoś oświecić tak łopatologicznie ?

17. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Kapsułki znajdziesz tam gdzie itemy ..towar konsumpcyjny,,

122qwazi lubi to.
  18. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Dzięki wielkie.

19. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no a żeby zebrać to na planszy eventowej po prawej stronie :) co 4 godziny jeszcze można zbierać :D

aleksandra lubi to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękujemy wszystkim za opinie i w związku z tym, że czas eventu minął temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.