Opinie Wieczorna odyseja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KilKapi

KilKapi Czeladnik forum

Jak tak ma być to ja bym już wolał żeby żadnego eventu nie było, zainwestowałem podan milion w ptaki na wakacjach Franka, jak będę musiał od nowa wpłacać to skarga poleci

evi900422 lubi to.
  2. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

To się nazywa szacunek dla drugiego człowieka, dla gracza. Po co info, naiwniacy i tak coś dokupią jak braknie czasu na evencik :)
    Ale ja już dawno powiedziałam dość! Nie wydaję realnej kasy, najwyżej następny (chyba siódmy już) pójdzie w zapomnienie, pnącza nie są najważniejsze.
    Pozdrawiam tych, którzy wymyślają konserwy w trakcie trwania jakiegokolwiek eventu. Mają głowy na karku. :D

3. AngelGina

AngelGina Generał forum

A ja dopiero co zrobiłam rozsadę i już przerwa, ech, nawet nie wiem, czy zaliczyło...

4. florentyna

florentyna Analityk forum

no ... doszłam, tylko nie wiem gdzie one są :)

5. KilKapi

KilKapi Czeladnik forum

Właśnie dlatego inwestuje w pomocników, a na Eventy to zrobię tylę ile zdąże zrobić nie ma ciśnienia

6. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

no i co?znowu?zebrałam z pnącza czyli bonusy działają a tu znowu :mad:kombajn tez działa na godzinę ale jak wejdę to już będzie za pozno przez ta niby krótką przerwę

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dlaczego znowu konserwy?

8. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

i od nowa brama zamknieta:sleepy:, zielone ludziki nie chca nas wpuscic na farme:sleepy:

9. alusoo

alusoo Zaawansowany

Nie robię eventu=Nie ze mną te numery Bruner!!:cry:

apulisia72 i aleksandra lubią to.
  10. kasia750

kasia750 Hrabia forum

paranoja a ja nawet nie wlazlam :mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry:

11. ross2

ross2 Komandor forum

ufffffff:mad:szkoda slow :cry:

aleksandra lubi to.
  12. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

odpaliłam kupon na kombajn, kerstol, białą niewinność oraz chutnej i wywaliło mnie z gry, o co chodzi?

13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pytam się i co teraz 3 pola zebrane co z wypadajkami przepadną mi .Kpina jakaś .Kupon odpalony bonusy zebrane i przepadną .

ross2 i aleksandra lubią to.
  14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie denerwuj się moja piękna,,,pozdrawiam ulubioną sąsiadkę

ross2 lubi to.
  15. zazulec

zazulec Książę forum

Na rekompensatę nie liczę. Tak samo zrobili ze szkołą farmerów. Wywalili wszystkich przed czasem zakończenia działania. Nawet przepraszam nikt nie usłyszał. Jak ma być dobrze to tylko dla BP.

PiraSolo i aleksandra lubią to.
  16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Pewnie w zakładce '' drzewa ''
    wbrew pozorom to nie jest item ;)
    i sprawa znaczy farma się rypła xD

apulisia72, ross2 oraz aleksandra lubią to.
  17. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

HA HA no to ja już tego eventu nie robię , boję się:(

ross2 i aleksandra lubią to.
  18. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

idę nie mam zamiaru cały czas siedzieć przed komputerem moja rada przenieść event na jutro

19. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

Jak długo będą takie chopki odstawiać to już sie robi nudne , albo mamy event albo niech nas nie [ciach] traktują nas jak małolaty :mad: [ciach] można tylko co to da wszyscy musieli by ne robić tego [ciach] eventu. ale to mało prawdopodobne aby wszyscy to zrobili , więc po nosem możemy [ciach] i robić jak tylko odblokują

Wykropokowane wulgaryzmy i utrudniające odczytanie posta emotki usunęłam. Rozumiem zdenerwowanie ale proszę o stosowny dobór słów, w innym przypadku otrzymasz punkty karne. Tym razem upominam słownie.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 kwietnia 2019
    aleksandra lubi to.
  20. PiraSolo

PiraSolo Młodszy ekspert

… "Przepraszamy, ale właśnie orzemy ciężko na farmie! Możesz umilić sobie czas oczekiwania oglądając krótki filmik."... Też bym chciała orać na własnej farmie, a tak "długi" film może mnie jeszcze czegoś nauczyć, bo na pewno nie cierpliwości.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.