Opinie Wieczór piłkarski

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 lipca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

Rozegrałem 7 gier do minimum i za każdym razem wypadało 5, 3, 1, 1. Ciekawe jakie są na to szanse

2. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

Wykupiłam pnącze, więc wypada teraz powalczyć o itemy na nie. Niestety kurkowy chyba na urlopie, bo wypadalce ledwo kapią po kropelce :( więc znów na jednej łące wylądował szarłat, a na drugiej eventówka. Zobaczymy ile wypadalców uzyskam, ale to dopiero jutro rano. Szarłat dopiero bardzo niedawno udało mi się zdobyć awansując lvlem, więc świeżynka jeszcze u mnie, ale już go dzielnie próbuję uszlachetniać z różnym skutkiem :p w szklarni też dopiero pierwsze kroki stawiam, w końcu dojrzałam do tego, by zacząć z niej korzystaćxD

3. LenaPawelczyk

LenaPawelczyk Forumowy żółtodziób

Dzięki, jest Piccolo

4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Kochana jesteś :inlove::)
    Lecę po tą skrzynkę ;)
    Dali na tak nieatrakcyjnej ścieżce, że omijałabym szerokim łukiem...

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2024
  5. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

Dzięki AngelGina to u mnie wyskoczyło z ukrytego pikolaka:inlove:

jak ja lubię te muchomoryxD

6. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Proszę bardzo :)
    Uparłam się i szukałam, nawet kosztem pominiętych pytań ;) na całe szczęście je znalazłam :)
    Myślałam, że to drzewko florenowe wyskoczyło :) a to muchomor pod drzewkiem ;)
    Moje Piccolo jeszcze w pasku :)

7. 22vader

22vader Naśladowca mistrzów

ja dokładnie tak samo, wszędzie gdzie korzystniej byłoby 4,3,2,1 to dostaję 5,3,1,1. Za to tam gdzie potrzebowałem 5,3,1,1 to dostawałem 4,3,2,1, taka kochana ta farma xD i póki co tak było na każdym z 9 rozdań

8. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Nie wiem, czy może już ktoś o tym napisał, ale jeżeli nie to podam dla informacji, że na 2 segmencie piłkarskiej planszy - Nasi górą! w dolnym rzędzie pod kafelkiem PD można uzyskać dodatkowy 1 mln PD.

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2024
  9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

U Ciebie jak widać - 100%.;)
    xD:cry:xD

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A u mnie to
    no wiedziałam... przeczuwałam... i nawet Mietkę uprzedziłam by się na wizytę szykowała , bo tym razem na 100% się zjawi xD:cry:xD
    - na szczęście za bardzo jej humoru nie popsuł bo niedługo po nim druga skrzynka (ta ze sklepiku) parasolkę dała , co Mietka przyjęła z radością i łaskawie pozwoliła kumplowi na wyspie skarbów zostać na te 15 dni :p

Niemniej ja również dziękuję za podpowiedź :)

- jeszcze 8 GT do ostatniego itemu mi brakuje, czyli 4 gierki, ale że roślin wysiane na około 20 to teraz wypada doń wylotek uzbierać i po tych planszach jeszcze trochę ,,pokicać,, - na ponad 30 rozegranych gierek udało mi się wszystkie odpowiedzi zaliczyć celująco , choć przy pytaniu co tam któraś panda ma na stopach to już miałam wybrać ,,rolki ,, ale dla pewności zerknęłam na forum i ,,dwói,, nie dostałam :p
    Tak i za te podpowiedzi /odpowiedzi także Dziękuję Wszystkim :inlove: razem i każdemu z osobna :)

11. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Tym razem na 2 segmencie planszy dżungli w górnym rzędzie pod kafelkiem PD jest dodatkowo 1 Imprezowa wejściówka.

12. ggrzess

ggrzess Czeladnik forum

nie mogę trafić na odpowiedzi do obecnego "wieczoru piłkarskiego" . Ktoś mi podpowie ???

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Widzę tutaj Gracz zbiera: #49

hiacynta, mysza199710 oraz Aisha1969 lubią to.
  14. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

Mnie także brakuje 4 gierki aby zebrać wszystkie Nagrody Główne ale rośliny sieję na bieżąco bo koło obraziło się na mnie kilka miesięcy temu .W nocy rośliny na wylotki i doczłapię do mety.
    Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za podpowiedzi gdzie szukać dodatkowych nagród.:D

15. hlnrys

Ile waży płetwal błękitny?
    Wg wiki: 130-150t

Wg BP:

200kg i 20t odrzucam.
    Zostaje 100t i 200t.
    200 wygląda na nierealne.
    Zaznaczyłem 100t i to jest zła odpowiedź.
    A żeby ich...>:(
    I nie wiem jaka waga wg BP jest prawidłowa.

Dobrze że miałem zapasową grę.
    Plan minimum zrobiony.
    Żetony zgarnięte i odpalone, pnącza też.

Fajrant.:D

16. dora4370

dora4370 Moguł forum

Wg BP 200t jest odpowiedzią prawidłową

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ryś przecież pisałam w pytaniach i odpowiedziach ,że 200T ;),jak mogłeś nie zajrzeć ,kurcze :( :(

18. hlnrys

Szukałem wyszukiwarką.
    Ale tylko na pierwszej stronie.:oops:
    Myślałem że odpowiedzi są zebrane w jeden post na początku wątku.
    Nic to, zapasowa gra spełniła swoje zadanie.

19. Sahar79

Sahar79 Czeladnik forum

Może już było - na planszy 3 Wybrzeże, segment II, pole z SP (4 kroki) - ukryte 3 zagadkowe sadzonki, chyba Amazonit.

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

na samym poczatku(pierwszy post) to są ze starych eventów,a z obecnego 49 post ,tam są zebrane odpowiedzi z obecnego eventa ;) ale wiem,że ktos tam pytał właśnie o te tony i ja odpowiadałam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.