Opinie Wieczór piłkarski

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 lipca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

Ciągle źle odpowiadam na pytania. W wątku z odpowiedziami jest tyle tego, że przez szukanie odpowiedzi mam oczopląs. Strzelam więc jak się da....

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

myslę,że w odpowiedziach jest tego mało i można znależć odpowiedzi na pytania,ja tylko raz odpowiedziałam,źle.

A może zrób jeden z tych odpowiedzi,bedzie ułatwienie dla pozostałych,krytyka mile widziana ale trzeba też dać cos od siebie a nie tylko narzekać 8)8)

3. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Plansza 2 - Dżungla, segment I, ścieżka górna, 3 pole - super nawóz 8 szt + dodatkowy prezent skrzynka z bonusami oraz w segmencie II, ścieżka górą, 7 pole - PD + imprezowa wejściówka ;)
    Drugie pnącze rybne odpalone:D

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2024
  4. abask

abask Fanatyk forum

Przecież ja nie mam do nikogo pretensji! I nie krytykuję!
    Miałam na myśli to, że tego jest bardzo dużo....
    Jejku, już nie można nic napisać bo się nie czyta ze zrozumieniem.

5. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Rybny odblokowany w całości, dwa pnącza pracują teraz tylko łowienie. Z odpowiedziami na pytania również się pomyliłam i to trzy razy. Odpowiedzi na pytania jest od groma i coś znaleźć jest utrudnione, a więc się strzela i na ogół niecelnie. Wypadajki coś słabo lecą, a ponieważ rośliny eventowej mam sporo, więc sieję teraz pod wylotki.

6. abask

abask Fanatyk forum

Właśnie o to mi chodziło.
    Szukanie w tylu odpowiedziach to oczopląs :):)

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A używacie wyszukiwarki w przeglądarce?

Jak macie stronę z odpowiedziami to 'ctrl + f' lub 'F3' - lecz ten skrót za drugim razem nie pokazuje okienka do wpisu, tylko z automatu przeszukuje ostatni zadany wyraz (lub fragment).
    Na każdej przeglądarce skróty są te same.

Poćwiczcie, polecam.
    To znacznie ułatwia poszukiwania.
    --------------------------------------
    Na firefoksie pokaże się okienko na dolnym pasku, na chromie i edge w prawym górnym rogu.
    Na vivaldi pod górnym paskiem.
    Więcej przeglądarek nie mam.:(

8. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Nigdy tego nie używałam, teraz wychodzę ale jak wrócę to wypróbuję, gram na Chrome. Dzięki za informację.

9. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Plansza 4 - Kemping, segment II, ścieżka górna, 4 pole - bonus PD za żniwa 100% + 3 floreny

10. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Mistrz forum

Dużo odpowiedzi na pytania są na stronie :
    Farmarama odpowiedzi do eventu wieczór piłkarski

11. tixwiktor

tixwiktor Młodszy ekspert

dlaczego dyniowe jak dają tylko bonus +1 , można przecież marchew jabłko bo dają + 2.

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

dyniowe daja +2,+200% w diament,+100% z złoty + 100% w złoty rosliny :p

cosik tam sobie jeszcze sieje na dzikiej ale już bez dodatków,sklepik opróżnię :p :p

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Piszecie o dwóch różnych 'dyniowych'.

Jeden to 'dżem dyniowy'.
    Produkt rzemieślniczy pakowany w diamentowy slot.
    O nim pisze tixwiktor.

Drugi to item 'dyniowy prezent'.
    Wypada z pikolo, bonus nie zajmuje slotu.
    O nim pisze -mala159-.

14. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Nie chodzi o dżem z dyni dający +1 i zajmujący diamentowy slot, tylko o item "Dyniowy prezent"- on daje +2 do zbiorów (można go zdobyć ze skrzynek Piccolo), a w slocie nadal marchew-jabłko, który daje też +2 do zbiorów.
    Widzę, że już zostało to dokładniej wyjaśnione przez hlnrys :)

15. bogusiania

bogusiania Baron forum

Wypadajki - tragedia! Z szarłatu - 400 sztuk, z dzikiej karty z 2 pól - ok. 70, nawet na 2 gierki nie ukręci :( Rozegranych 17, do zebrania wszystkich itemów do pnącza - jeszcze 21 gierek do rozegrania. Konieczne posianie długorosnących, bo z roślinami problemu nie ma :)

16. AngelGina

Plansza 4, Kemping, segment I, w środku, pod polem z sg- dodatkowo 5 sp.

17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

kurza maść! gdzie to ukryte Piccolo :p

18. AngelGina

Właśnie go szukam :) i same drobiazgi znajduję :D

Jest Piccolo :) znalazłam :)

Plansza 5- Rafa koralowa, segment I, góra, pod Skrzynią wesołych zwierząt dodatkowo jest skrzynka Piccolo :inlove:

Plansza 3- Wybrzeże, segment I, góra, pod luksusowymi perfumami dodatkowo Zagadkowa tropikalna zagroda "Morze Kaspijskie" (potencjalne kapibary).

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2024
  19. daine61

daine61 Okazjonalny autor

Dzięki. Zgadza się. Szacunek i pozdrowionka

20. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Witam możecie rozgrywać gierki? Już dwie karty mi przepadły ,wejdzie na planszę a póżniej nie ruszy pionka. Ktoś tak ma?

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.