Opinie Wieczór piłkarski

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 lipca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Komandor forum

Ciągle źle odpowiadam na pytania. W wątku z odpowiedziami jest tyle tego, że przez szukanie odpowiedzi mam oczopląs. Strzelam więc jak się da....

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

myslę,że w odpowiedziach jest tego mało i można znależć odpowiedzi na pytania,ja tylko raz odpowiedziałam,źle.

A może zrób jeden z tych odpowiedzi,bedzie ułatwienie dla pozostałych,krytyka mile widziana ale trzeba też dać cos od siebie a nie tylko narzekać 8)8)

3. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Plansza 2 - Dżungla, segment I, ścieżka górna, 3 pole - super nawóz 8 szt + dodatkowy prezent skrzynka z bonusami oraz w segmencie II, ścieżka górą, 7 pole - PD + imprezowa wejściówka ;)
    Drugie pnącze rybne odpalone:D

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2024
  4. abask

abask Komandor forum

Przecież ja nie mam do nikogo pretensji! I nie krytykuję!
    Miałam na myśli to, że tego jest bardzo dużo....
    Jejku, już nie można nic napisać bo się nie czyta ze zrozumieniem.

5. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Rybny odblokowany w całości, dwa pnącza pracują teraz tylko łowienie. Z odpowiedziami na pytania również się pomyliłam i to trzy razy. Odpowiedzi na pytania jest od groma i coś znaleźć jest utrudnione, a więc się strzela i na ogół niecelnie. Wypadajki coś słabo lecą, a ponieważ rośliny eventowej mam sporo, więc sieję teraz pod wylotki.

6. abask

abask Komandor forum

Właśnie o to mi chodziło.
    Szukanie w tylu odpowiedziach to oczopląs :):)

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A używacie wyszukiwarki w przeglądarce?

Jak macie stronę z odpowiedziami to 'ctrl + f' lub 'F3' - lecz ten skrót za drugim razem nie pokazuje okienka do wpisu, tylko z automatu przeszukuje ostatni zadany wyraz (lub fragment).
    Na każdej przeglądarce skróty są te same.

Poćwiczcie, polecam.
    To znacznie ułatwia poszukiwania.
    --------------------------------------
    Na firefoksie pokaże się okienko na dolnym pasku, na chromie i edge w prawym górnym rogu.
    Na vivaldi pod górnym paskiem.
    Więcej przeglądarek nie mam.:(

8. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Nigdy tego nie używałam, teraz wychodzę ale jak wrócę to wypróbuję, gram na Chrome. Dzięki za informację.

9. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Plansza 4 - Kemping, segment II, ścieżka górna, 4 pole - bonus PD za żniwa 100% + 3 floreny

10. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Ekspert forum

Dużo odpowiedzi na pytania są na stronie :
    Farmarama odpowiedzi do eventu wieczór piłkarski

11. tixwiktor

tixwiktor Okazjonalny autor

dlaczego dyniowe jak dają tylko bonus +1 , można przecież marchew jabłko bo dają + 2.

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

dyniowe daja +2,+200% w diament,+100% z złoty + 100% w złoty rosliny :p

cosik tam sobie jeszcze sieje na dzikiej ale już bez dodatków,sklepik opróżnię :p :p

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Piszecie o dwóch różnych 'dyniowych'.

Jeden to 'dżem dyniowy'.
    Produkt rzemieślniczy pakowany w diamentowy slot.
    O nim pisze tixwiktor.

Drugi to item 'dyniowy prezent'.
    Wypada z pikolo, bonus nie zajmuje slotu.
    O nim pisze -mala159-.

14. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Nie chodzi o dżem z dyni dający +1 i zajmujący diamentowy slot, tylko o item "Dyniowy prezent"- on daje +2 do zbiorów (można go zdobyć ze skrzynek Piccolo), a w slocie nadal marchew-jabłko, który daje też +2 do zbiorów.
    Widzę, że już zostało to dokładniej wyjaśnione przez hlnrys :)

15. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Wypadajki - tragedia! Z szarłatu - 400 sztuk, z dzikiej karty z 2 pól - ok. 70, nawet na 2 gierki nie ukręci :( Rozegranych 17, do zebrania wszystkich itemów do pnącza - jeszcze 21 gierek do rozegrania. Konieczne posianie długorosnących, bo z roślinami problemu nie ma :)

16. AngelGina

Plansza 4, Kemping, segment I, w środku, pod polem z sg- dodatkowo 5 sp.

17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

kurza maść! gdzie to ukryte Piccolo :p

18. AngelGina

Właśnie go szukam :) i same drobiazgi znajduję :D

Jest Piccolo :) znalazłam :)

Plansza 5- Rafa koralowa, segment I, góra, pod Skrzynią wesołych zwierząt dodatkowo jest skrzynka Piccolo :inlove:

Plansza 3- Wybrzeże, segment I, góra, pod luksusowymi perfumami dodatkowo Zagadkowa tropikalna zagroda "Morze Kaspijskie" (potencjalne kapibary).

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2024
  19. daine61

daine61 Okazjonalny autor

Dzięki. Zgadza się. Szacunek i pozdrowionka

20. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Witam możecie rozgrywać gierki? Już dwie karty mi przepadły ,wejdzie na planszę a póżniej nie ruszy pionka. Ktoś tak ma?

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.