wiecej pd ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mileśka, 10 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mileśka

mileśka Czeladnik forum

w jaki sposoby można zdobyć więcej pd z magicznych roślinek ? niestety nie mam nic co mogłoby pomóc mi w przetwórni ( znaczy żaden dżem nie daje mi możliwości uzyskania większego pd :( niestety dopiero zaczynam z przetwórnią..) są jakieś inne możliwości ?? pomóżcie !

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Zawsze możesz kupić na targu rzemiosło....

3. mileśka

mileśka Czeladnik forum

niestety ten dżem jest drogi i mnie nie stac :( a czy jak mam przetwórnie dzemów to moge jakos wykorzystac te z piekarni np akis chleb czy cos ? i jak to zrobic ?

4. -baby245-

-baby245- Wyjątkowy talent

Jabłecznik z cukinią daje 60% PD -18godz., Dżem wielkanocny daje 30%PD- 12godz., lub wieniec wiosenny 30%PD-12godz., chlebek marchewkowy 20%PD- 4godz. Co w sumie daje 110%PD więcej. Tak mi napisali forumowicze za co dziękuję :)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

-baby245- zgadza się, dziękuję za pomoc. :) Autorko rozumiem, że chcesz uzyskać jak najwięcej PD z roślinek z obecnie trwającego eventu? ;)

6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

gdy wszystko to "zjem" to wtedy dostanę 110% z pól, drzewek, zagród i ogrodu ozdobnego?

7. Dokładnie tak :)

Czy autorka ma jeszcze jakieś pytania ???

Więcej pytań nie widzę więc dziękuję i zamykam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 listopada 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.