wiecej miejsca

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -orim-, 2 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -orim-

-orim- Zaawansowany

witam i i pozdrawiam wszystkich Modow! czy jest przewidziane w najblizszym czasie mozliwosc powiekszenia farmy? to normalne ze farmer jak prosperuje to dokupuje ziemie ,lasy ,laki zeby lepiej mu sie zylo ! bo czasami az serce sie kroi jak wspaniale zwierzaki i roslinki no i drzewa czekaja i murszeja w -pasku !!! przekazcie postulat mysle ze nie tylko moj do centrali nie ma sensu wymyslac cos nowego jak nie ma gdzie to zagospodarowac !!! pozdrowka dla calej ekipy !!!!!

AgentBond lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.
    Nie mamy żadnych informacji aby w najbliższej przyszłości planowane były jakieś nowe części gry.
    Mamy za to na forum taki dział: Zbiór aktualizacji i pomysłów. Zapraszam z konkretną propozycją/ pomysłem na nową część farmy czy wyspy. Przed zamieszczeniem pomysłu zapoznaj się proszę z Alfabetycznym spisem treści, bo może już jest pomysł, który chciałbyś poprzeć czy zamieścić swoją propozycję/sugestię. Jeśli nikt jeszcze takiego pomysłu nie zamieścił to zamieść proszę swój zgodnie z Zasadami działu i Wzorami pomysłów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -orim-

-orim- Zaawansowany

tak mam jeszcze jedno pytanko ! Ateno gdzie mozna wyslac wyrazy uznania dla moda -ktory zawsze pomoze i nakieruje -bo nie zawsze tak bylo ale ty -to ty poprostu Atena !!!!!

***kacper*** lubi to.
  4. SMOD_Atena

Za wyrazy uznania dziękuję, cieszę się, że mogę pomóc. To największa dla mnie satysfakcja i nie ma potrzeby wysyłania takiej opinii.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. -orim-

-orim- Zaawansowany

jest potrzeba bo zawsze mi pomoglas i nie bylas obcesowa tylko zawsze z sercem podchodzisz do tematu . pozdrowka i jak naj mniej problemow z farmerowiczami zycze !!! dobrej nocki zycze !

***kacper*** lubi to.
  6. SMOD_Atena

Dziękuję zawsze się staram. Również miłej nocy życzę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

***kacper*** lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.