Widok banku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika VELOCI_RAPTOR, 15 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Witam bardzo serdecznie :) Mam pytanie odnośnie widoku banku na moim koncie. Obecnie wyświetla się jak w linku http://iv.pl/images/86394175064702815826.jpg

Sprzęt to netbook 10.1 cala, przeglądarka FF, AFP najnowszy :) dodam że identycznie wygląda na Chrome i IE.

Ktoś pomoże jak rozwiązać problem widoczności ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam równie serdecznie.
    Jeśli AFP najnowszy i na kilku przeglądarkach dzieje się to samo,to podejrzewam że być może jest to chwilowy błąd wyświetlania i wystarczy zrestartować komputer i widok banku powinien wyświetlać się prawidłowo.Jeśli nic się nie zmieni to może jeszcze raz zastosowanie standardowych czynności czyszczenia cookies i flashowych przyniesie pozytywne efekty.W ostateczności napisz proszę do PT.

3. VELOCI_RAPTOR

Właśnie postawiłem kompa na nogi - wyczyściłem ciacha - i dalej to samo :( Problem mam od wczorajszego dnia - myślałem że samo mu przejdzie, ale niestety nie przeszło. Na zwykłym lapku nie ma tego problemu.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro tak jak napisałeś,logując się do gry z laptopa nie ma tego problemu,to prawdopodobnie problem leży w Twoim komputerze stacjonarnym.Może ta najnowsza wtyczka jest za "nowa" i powrót do starszej wersji coś zmieni-Reinstalacja AFP. Nie wiem,może czegoś jest za dużo,albo czegoś brakuje,ciężko mi powiedzieć.Może jakieś ustawienia zmieniłeś lub zainstalowałeś coś nowego.Ja spróbowałabym jeszcze przywrócić system,wybierając punkt przywracania np... sprzed 3 dni.
    Nic innego już nie przychodzi mi do głowy.

5. VELOCI_RAPTOR

Dziękuję za info Ateno :) rozwiązałem problem sam - leżał po stronie sieci :) można zamknąć :)

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :) Skoro można, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.