Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 1 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Głosujcie

1. Tak

50,0%
  2. Nie

50,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Propozycja moja jest taka aby znieść limit wysyłania wiadomość do osób np przy evencie G&T bo często pada wiadomość i nie można się dogadać

Ostatnie edytowanie: 2 października 2015
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mateusz, możesz jeszcze doprecyzować o co chodzi w tym zdaniu: "znieść limit wysyłania wiadomość do osób np przy evencie G&T" bo nie rozumiem czy to ma być zmiana tylko podczas tego eventu, czy też podczas innych, czy na stałe wprowadzona do gry? Zastanów się nad tym i weź pod uwagę co będzie gdy limity raz będą a raz ich nie będzie? Przemyśl też czy nie wystarczy czasem porządkować skrzynkę na bieżąco. :)
    Czas na doprecyzowanie pozostawiam do jutra do 17:00.

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Chodzi mi o to : oferuje dane zagrody i dostaje masę wiadomości od graczy a nie raz od jednego gracza 5 wiadomości bo chce coś więcej i odpowiadam na te wiadomości a nie raz nie mogę bo pisze że mam odczekać czy coś takiego i chce aby właśnie to było zlikwidowane całkiem nie wiem jak mam to bardziej sprecyzować

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mateusz, ale z tego co podaje poradnik Sówka na farmie czyli wiadomość w grze nie ma jako takiego ograniczenia. W tym wypadku o którym piszesz po prostu sówka nie wyrabia z wiadomościami (tak mi się wydaje). I pewnie jest to kwestia przeciążenia/eksploatacji sówki w czasie G&T. :)
    Jeżeli nie potrafisz sam sprecyzować pomysłu i tego o co Tobie chodzi, to ja takiego pomysłu nie mogę dodać do spisu treści, ponieważ inni Gracze też nie będą wiedzieć o co chodzi.

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

hmm cóż to do zamknięcia

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W takim razie zamykam i archiwizuję. :)
    Zachęcam jednak do zamieszczania przemyślanych i precyzyjnych pomysłów. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.