Wiadomość do wszystkich sąsiadów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wójt_Jędrek, 4 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Czy istnieje możliwość wysłania wiadomości do wszystkich sąsiadów czy może muszę wysyłać do każdego z osobna?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Nie ma możliwości wysłania wiadomości do kilku osób jednocześnie. Możesz jednak zastosować skróty klawiszowe ctrl + A (zaznacz wszystko) ctrl +C (skopiuj) i ctrl + V (wklej). Między zaznaczeniem a kopiowaniem przytrzymaj jednak ctrl i nie puszczaj do czasu wykonania kopiowania.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Jeszcze jedno pytanko. Czy jest jakaś możliwość aby osoba, która wyśle do mnie wiadomość została poinformowana że mnie nie ma (urlop). Coś w stylu autorespondera? Bo o ile moich sąsiadów jestem w stanie poinformować, tak np. osoby które mogą wysyłać wiadomości związane z G&T już nie koniecznie będą wiedzieć o mojej nieobecności. Jest na to jakiś sposób?

Ostatnie edytowanie: 5 maja 2016
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Wójt_Jędrek, niestety, jeśli chcesz poinformować sąsiadów o urlopie musisz do każdego napisać oddzielną wiadomość.
    Z pozostałymi znajomymi jest podobnie.
    Nie da się tego zrobić "za jednym razem"

Jeszcze jakieś pytanie w temacie wątku?

5. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Do zamknięcia.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuje i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.