Więcej PD z zagród i warsztatów.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Nixe., 17 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Nixe.

.Nixe. Forumowy żółtodziób

Ja mam pytanie co z tym eventem?Powinien sie rozpoczac o 11.00 i jak na razie eventu nie ma i zadnego OO w tej sprawie tez.

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

jest już 11:18 i nie ma eventu dziwi mnie to,że jak jest jakiś mini event za kasę to jest dany co do sekundy

3. krystynka5070

krystynka5070 Młodszy ekspert

Zawsze robią nas w [ciach]:(

Edytuję,niestosowne słowo usuwam.Proszę o zachowanie kultury.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 lutego 2015
  4. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

włączyli
    przelogujcie się
    miłego dnia

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę wylogować się i ponownie zalogować do gry.Mini-event powinien działać.

.Nixe.,czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. betty10

betty10 Zaawansowany

mam pytanie dlaczego po przejsciu kolejnego etapu w kwiaciarni nie moge wyprodukowac nagrobnej doniczki i upiornego bukietu czy moze musze cos odblokowac w sklepie Jacka podczas pelni ksiezyca?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

betty10,jeśli masz inne pytanie od Autora tematu,to bardzo proszę na przyszłość otwieraj własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.
    A odnośnie nagrobnej doniczki i upiornego bukietu,to do ich produkcji nie wystarczy przejście na kolejny poziom w kwiaciarni,należy jeszcze podczas eventu-Pełnia wykupić w sklepie Jacka przepisy za odpowiednią ilość mrocznych plonów.Podaję poradnik,znajdziesz w nim tabelę z wszystkimi nagrodami : >>> Pełnia Księżyca

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z tym że event już trwa, temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.