Więcej miejsca na farmie.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasienka18207, 16 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasienka18207

kasienka18207 Forumowy żółtodziób

jak można powiekszyc pola do upraw mam trzy a chciałabym więcej miejsca na rosliny i zwierzęta ponieważ nie mam gdzie rozkładac

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tytuł wątku edytowałam i zmieniłam na odpowiedni to tematu wątku.

kasienka18207 do uprawy drzew/ roślin, hodowli zwierząt czy produkcji w fabrykach mamy 3 powierzchnie na farmie i 3 na wyspie dla upraw tropikalnych i jak dla mnie to wystarczy. Nie trzeba wystawiać wszystkiego naraz czy cały czas siać rośliny, można i nawet trzeba co jakiś czas zmieniać to co mamy na farmie czy wyspie wystawione i siać/hodować to co na daną chwilę jest potrzebne.

Gracze przedstawili kilka pomysłów w odpowiednim dziale z propozycjami nowych powierzchni. Zapraszam do zapoznania się z nimi, zamieszczenia swojej opinii i oddania głosu w ankietach:

Jeśli masz jeszcze inną propozycję to opracuj i zamieść proszę pomysł zgodnie z obowiązującymi w dziale Pomysłów zasadami i wzorami pomysłów: Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Krzysiak123

Krzysiak123 Koneser forum

Do "rozkładania" zwierząt i drzew też służy ogród dendrologiczny (drzewa), menażeria (zwierzęta) i manufaktura na warsztaciki. Niestety, każde z nich zawiera 4 miejsca na przedmioty (ogród 6) ale można je rozbudowywać - max. 8 miejsc. Możesz posiadać po dwa magazyny z każdego rodzaju - kupno za floreny (199 za ogród i 299 za manufakturę i menażerię) oraz odblokowanie w Drzewie Mądrości (415 gwiazdek za ogród i po 500 za resztę). A do siania masz przecież trzy pola jeszcze.
    Nie umiem zamieniać linku na słowo (może jakiś mod poratuje), więc dam tu

https://board-pl.farmerama.com/inde...ria-manufaktura-i-ogród-dendrologiczny.36200/

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Krzysiak123 dziękuję za pomoc, link wystarczy bo prawidłowo przenosi do odpowiedniego poradnika.

A skoro Autorka wątku od wczoraj nie ma dalszych pytań to ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.