więcej florenów za tę samą cene

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZimnePiwko1, 12 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZimnePiwko1

ZimnePiwko1 Forumowy żółtodziób

Siemka rodacy, mam takie pytanie czy w tej grze jest coś takiego jak w DarkOrbit a mianowicie HH kiedy to zakupiona waluta gry zostaje podwojona albo MHH waluta gry potrojona, obeznani w temacie wiedzą o co chodzi, a mianowicie wieksza ilość waluty gry (w tym przypadku Floreny) w tej samej cenie.

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Happy Hour na Farmeramie występuje pod postacią mini-eventu "Podwójna ilość florenów", dotyczy on jednak tylko osób, które nigdy wcześniej nie miały wpływu Florenów na swoje konto. Oprócz tego dostępne są również wyprzedaże specjalnych ofert zakupu florenów i są one wtedy dostępne w promocyjnych cenach.
    Oprócz wymienionych przeze mnie pakietów niestety nie ma żadnych "mnożników" waluty gry.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. ZimnePiwko1

Kiedy mają miejsce wyprzedaze specjalne czy są jakies określone dni ich występowania czy jest to zupełnie losowe?

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Nie ma określonych dni trwania tych eventów. Ostatnia wyprzedaż specjalnych ofert florenów trwała od 28.08 do 29.08, wcześniejsza natomiast odbyła się w lipcu. Jeśli taki event będzie planowany, na Forum pojawi się Oficjalne Ogłoszenie. Zachęcam więc do ich śledzenia :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytanka? :)

5. ZimnePiwko1

Chwilowo nie mam wiecej pytań, podziękował.;)

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę miłego wieczoru i kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.