Opinie Wesołych Świąt!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 1 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Było napisać, latałyby do ciebie te uchwyty 8)
    Zaraz ludzi zmobilizuję :)

Event skończyłam w połowie ostatniego etapu - po pierwsze skończyły mi się kupony na maszyny, a po drugie rząd pnącza nie jest mi potrzebny.
    Mam 6 zagród i 4 drzewa, czekają sobie w pasku 8)

2. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

na noc siałam cebulę orzech laskowy czerwoną kapustę a i tak mnie te uchwyty szerokim łukiem omijały:sleepy:

3. AsiaPelasiax

widzisz nie pomyślałam żeby sówkę wysłać ale w te święta dopiero od wczoraj mogłam się zająć farmą bo to goście się zjechały a tu do szpitala trzeba jechać i tak w kółko macieju...

Pan_Plusz i zzizzie lubią to.
  4. amdep

amdep Moguł forum

Pnącze dziś dopiero zdobyłam, już działa. ;)

Nadal sieję lilie ... i kupuję orchidee i tulipany, więc jak ktoś ma sporo, to proszę wystawiać na sprzedaż... ;)

Event ogólnie bardzo mi się podoba - po raz pierwszy od dawna BP zrobiło coś nowego ale fajnego! :D

Nie zdobyłam od króliczków wielu nagród "rzeczowych" - 3 "Oriony" i 1 "Borneo".
    Drzewko zwykłe, Oriony czekają na miejsce do postawienia.

Ale dzięki TPD zrobiłam dwa poziomy na Bahamie, a do tego fajne są te króliczki, dobry pomysł, wykonanie - o dziwo :p - prawie bez zarzutu, czytam że kilku osobom tylko nie zadziałało jajko, czyli jak na BP, jest super. ;)
    Czy ktoś ze "starych" pamięta jeszcze, jakie były błędy ciągle, kiedy zaczęli więcej nowości wprowadzać?

Event zaczął się o czasie, bez błędów, jest fajny, zabawny, z nowym, fajnym pomysłem (po zakończeniu można nadal robić), pnącze niezłe, nagrody od króliczków różne (ale to nagrody nadprogramowe!!! w dążeniu do zdobycia pnącza), jak dla mnie zadowalające, no i to odkrywanie, niespodzianka ;) - wszystko na plus. ;)

Na duży minus jest wplątanie w event Pełni, ale to dwie odrębne sprawy.

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Następnym razem wypadajki polecą i bez sówki :)
    Teraz pewnie trochę dostaniesz, ale czy wystarczy...? :(

6. AsiaPelasiax

Aktualnie brakuje mi 25 wiązanek x 6 uchwytów = 150 tyle mi brakuje. Powinno wypaść coś jeszcze z tej lilii którą mam wysianą, za pół godziny zbiorę. Na noc posieję cebulę i te sprawy ale niewiem czy tyle wyleci. No i czy wystarczy czasu żeby wyprodukować te wiązanki do godziny 14:sleepy:

kotwbutach., zzizzie oraz Pan_Plusz lubią to.
  7. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Masz taki sam nick w grze jak na forum? co do eventu to nadal karmię królasy wiązankami,mimo że setkę już wczoraj przekroczyłam i dostałam dziś orionka :inlove: może tym razem wyjdzie coś czego jeszcze nie mam :p

kotwbutach. i Pan_Plusz lubią to.
  8. AsiaPelasiax

Tak ten sam, nawet się nie dopatrzyłąm że mogę go zmienić ale po co.
    Ja z oriona dostałam koty i czerowny kurnik
    :sleepy:

9. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Wysłałam uchwyt,po 24 też podeślę. To niewiele,ale zawsze coś tam się popchnie do przodu. Ja dosiewam lilię i będę dalej jajca zbierać,żeby wycisnąć ile się da dopóki event trwa :p

10. AsiaPelasiax

dziękuję każdy się przyda. :) powodzenia w zbiorach jajek

11. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Z nadprogramowych 100 wiązanek -nagrody zadawalają mnie- dostałam wilki- nie miałam ich więc jestem szczęśliwa

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mnie także spodobał się event. Wiem,że sporo osób dostało niezłe nagrody od króliczka. Ja średnio, ale też mam w zasadzie wszystkie zagrody (poza wilkami i kiwi)..Fajnie,że nagrody były poniekąd niespodzianką ,i że po oddaniu obowiązkowej ilości wiazanek nadal mozna sie bawić Mnie obdarowywał głównie sg,pd i tpd...2 zagrody (lisy) i 1 sadzonka na Bahamę(granatowiec xl)Trzecia zagroda -już po oddaniu 100 wiązanek. Stoi sobie...

13. xwlodara1

xwlodara1 Mistrz forum

U mnie evencik zakończony pomyślnie - pnącze już ustawione. Dalej zbieram królikom wiązanki - dostałem kilka fajnych rzeczy min. udało mi się ustukać dwa poziomy na bahamie dzięki PD otrzymanemu. Ale wolałbym akurat te jak oriony i sadzonki bo z tych dało mi zupełnie nic jak na moim poziomie. Cóż darowanemu koniowi ..... oddam te otrzymane specjały przy najbliższym G@T potrzebującym bo pomarańczowych i żóltych zagród dostałem bez liku:)Powodzonka wszystkim co jeszcze nie ukończyli eventu:)

Keczmer, kotwbutach. oraz Pan_Plusz lubią to.
  14. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Czyżby wszystkim nie zadziałało jajko nr 101?

Ostatnie edytowanie: 7 kwietnia 2015
  15. mieczu

mieczu Baron forum

jajko nr 186 okazało się u mnie pierwszą trafioną zagadkową zagrodą "orion", nareszcie...
    ...żeby tylko nie żółty kurnik teraz...

16. malwa78901

malwa78901 Czeladnik forum

mi jeszcze 8 do konca brakuje , a mam tyko 20 uchwytow, no nic moze dam rade

a orionow dostalam z 5 chyba juz i 4 drzewka zagadkowe

17. Zanieta

Zanieta Forumowy żółtodziób

ja trafiłam na 2 "oriony" i zgodnie z moją prywatną tradycją znowu 2 x bobry klasyczne ++, mam ich jeszcze 8, choć systematycznie oddaję je na wymianę w pociągu

18. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

u mnie pnącze już działa udało sie zdobyć 2 x orion no i 2 x bobry ++ mam juz ich4 sztuki w pasku a co do złotych bananów to zero nie udało sie zdobyć :)dalej robie wiązanki może uda się jeszcze coś ciekawego zdobyć :)

19. elajj

elajj Młodszy ekspert

Witam :)
    wrzuciłam 200 szt. wiązanek oto wyniki:
    z podstawowych orionów wyszły mi:
    gołębie, czerwone króliki, koguty i bobry ++
    dodatkowe oriony obdarowały mnie : 2 x bobry ++, lisy, 2 x koty, strusie pomarańczowe i koguty
    cieszę się z kogutów bo wcześniej ich nie miałam a teraz mam 2 sztuki,
    borneo podstawowe dało: granatowiec, karob i guawa XL,
    dodatkowe dały: palma kokosową XXL, pistację, tamaryndowiec, karambolę i papaję XL
    tu cieszę się z tamaryndowca bo nie miałam a dzięki dodatkowym króliczkom przywędrował do mnie :)
    event mi się podobał. dam jeszcze pare sztuk i koniec eventu

20. kewunia

kewunia Zaawansowany

Dla mnie event nie jest łaskawy dostałam tylko 2 oriony a znich bobry ++, pomarańczowe owce a marzyły mi sie wilczki o kiwi
    niewspomnę :inlove::eek::cry:

kotwbutach., miaa891 oraz Pan_Plusz lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.