Opinie Wesołych Świąt!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 1 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

o_Oo... widzę, że "losowość" nagród wręcz rozpieszcza graczy z dłuższym stażem... Szkoda, że zamiast lisów nie dostałam bobrów++... byłaby to u mnie nowość...

2. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

teraz kreci sie jeszcze 10 sztuk jak na razie to jeszcze nie trafiłam ani razu tych 2 ZB, ale to karol wszystkie zgarnia więc nic dziwnego na 153 wiązance pierwszą skrzyneczkę dostałam

.Farmeria. i Pan_Plusz lubią to.
  3. amdep

amdep Moguł forum

Mam już itemy, teraz zbieram wiązanki na pnącze.

A króliczko-zajączki podobają mi się bardzo!! :D :D

Dzięki nim 2 poziomy na Bahamie w jednym tygodniu! :D

Ponieważ ja od 2 lat zawsze kupuję pomocników - nie mam czasu ani zdrowia na ręczne prace, za nerwowa jestem na używanie tych kółek :p - to będę siała rośliny do końca eventu, może jeszcze wpadnie sporo TPD! Tylko na tym mi zależy właściwie. ;)

4. Alekandra

Alekandra Forumowy żółtodziób

Witam, nie pisuje na forum (chociaż podczytuje ) ale tym razem muszę się pochwalić: 70 jajo- zagroda dla KIWI !!!
    Pozdrawiam wszystkich świątecznie i życzę równie szczęśliwych jajek!

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wreszcie skończyłam, trzy ostatnie jaja to 5tysi pd, 5 tysi sg i nie wiem co trzecie, bo nie pokazało, musiałam odświeżać grę, żeby zaliczyło ostatnie jajco, cudnie8)
    pnącze w każdym razie działa i całkiem przyzwoitą ilość tpd daje, wiec jest cacy:p

6. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Borneo odkryte, nie jest tak źle jak myślałam: pistacja, pistacja, cedrat i kumkwat XXL (XXL bardzo lubię, nawet surmie), zatem 50:50...
    Ogólnie event OK - bez fajerwerków, ale OK.
    Podsumowanie:
    sporo PD, TPD, SG:

4 szt SN, 2 szt NZ i trochę TNZ (po co?),
    troszeczkę kombajnu,
    "dziadowskie" Oriony (jak zwykle, tu się raczej nie zmienia - poziom dopasowany jak ulał, że tak powiem),
    i dwa niezłe Bornea: cedrat i XXL;
    ZERO: SP, Złotych Bananów, skrzynek, wieńców.
    Nie dosiewam nawet sztuki ślicznych lilii. Będę uzupełniała stodołę.
    Owocnych zbiorów jajeczek - tym, którzy zbierają (swoją setkę, czy nadmiarowe).:):):)

Mariolko, też nie widziałam swojego ostatniego - myślałam, że mi zeżarło, jak nastawione w nowym młynie produkty na SP... ale nie była to ani skrzynka, ani banany, ani nic z TS, bo by się wpisało w inwentarz...

Pan_Plusz, gretag oraz Mariolka7214 lubią to.
  7. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

A ja sobie cały czas sieję lilię wielkanocną, robię bukiety i karmie króliczki, oczywiście w wolnym czasie między wizytami gości i karmieniem rodzinki :) Wszystkie wyniki zapisuję w tabelce, pochwalę się po zakończeniu eventu, przeważają PD i TPD :p

8. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Ja z Orionów tylko bobry++ . Za to 3 razy.:( Losowość mnie powaliła. A z czwartego Oriona żółta fabryka jajek!:cry: Łaaaaaaaaaaaał! Kto mi zazdrości? Z sadzonek dwie karambole i na otarcie łez kumkwat xxl. Pozostałe wygrane to głównie sianogrosze, PD i TPD no i jedna skrzynka xxl. No i 2 zośki mi się trafiły. Za to kombajn jeszcze przez 146 godzin będzie za mnie zbierał. Pnące odpaliłam wczoraj - punkty przyzwoite daje.

Pan_Plusz, gretag oraz miaa891 lubią to.
  9. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

witam. event ukończony ale porobię jeszcze dla zabawy. z nagród kivi, czerwony chlew i indyki II a z drzew kumkwat xl i coś jeszcze rośnie. dużo PD sianogroszy ale tez parę skrzynek XXL tylko nie wiem gdzie ich szukać. wiem że było wcześniej ale wyleciało a jakby kto przypomniał to dzięki

Pan_Plusz i gretag lubią to.
  10. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

No, ja przeszłam tylko jeden poziom na Bahamie, ale to jest już osiągnięcie na 239 poziomie :) - w czym wydatnie pomogły mi króliko-zające z jajkami niespodziankami :)

Mogło być lepiej, ale i tak nie jest źle :)

11. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Skrzyneczki są w inwentarzu, pod ikoną wazonika, tam gdzie wszystkie itemy :)

12. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Dziś pomyslałam sobie, że zagroda kiwi jest dla mnie nieudana niespodzianka, bo jak wcześniej pisałam, mam nieodpowiedni level w grze i tak sobie marzyłam o drugiej zagrodzie wilczków i kogutów. Przed chwilą odkryłam drugą wilczą jamę :D Event dla mnie jest udany, sporo tpd, komnajn i wilcza jama, nawet z palmy kokosowej xxl się cieszę :D Jeszcze kilka wiązanek i event zakończony :D

13. -pablolandia-

-pablolandia- Książę forum

Odkryłem reszte zagród i sadzonek i dostałem wielkanocny prezencik :) Z orionów pojawiło się kiwi :inlove:i myszy... a Borneo dało tamaryndowca ( już drugi) :) Ogólnie event zaliczam do bardzo udanych a teraz idę siać dalej a może jeszcze jakiś Orionik się trafi...

14. agnieska

agnieska Ekspert forum

U mnie króliki nic ciekawego nie dają - chyba skończę event i tyle, bo dać 30 orchidei, tulipanów itd i wygrać 5 000 sg.

15. sarenka

sarenka Okazjonalny autor

Witam świątecznie.
    Poproszę może mi ktoś coś poradzi. Miałam 6 gotowych bukietów. Podarowanych już 58. Obdarowałam 4 zające i zamieniły się w pisanki- jak odkrywałam nagrody to pokazało mi po kolei 5tyś TPD, 5 tyś sianogroszy, Wielkanocne harce - jako wygraną za 60 bukiet i 5 tyś PD. Zostały tylko 2 bukiety a na pasku postępu zapisało że wpłaciłam 61 bukietów. Co stało się z tym 1 bukietem - odświeżenie nic nie dało... a to dla mnie było sporo siania łapką :cry:

Ostatnie edytowanie: 6 kwietnia 2015
    Pan_Plusz lubi to.
  16. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

U mnie też jedna wiązanka znikła - dałam ją, króliczek zmienił się w jajko, kliknęłam jajko... i nic.

Ale już mniejsza o to - jestem bardzo zadowolona z tego eventu! :D

Pierwszy raz od dawna nie mam problemu z brakiem wypadajek, mam już itemy, zbieram na pnącze. :)
    A co ważniejsze - dwa poziomy na Bahamie dzięki króliczkom! :D
    Większość króliczkowych nagród to TPD - po 5.000 ale i wiele razy po 10.000! :D

Pan_Plusz lubi to.
  17. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Odkryłam ostatniego oriona licząc co najmniej na wilki...a tu czerwone kameleony:)nie jest źle:)

18. kewunia

kewunia Zaawansowany

event ukonczyłam wczoraj bardzo chciałam zdobyc wilki albo kiwi niestety dostałam tylko bobry ++ ale dobra wiadomośc jest taka ze innym sie dobre zagrody trafiaja wiec łatwiej będzie zdobyć na g&t tylko kiedy ono bedzie ;):p:wuerg:

Pan_Plusz i Anhedrea lubią to.
  19. nicponiara

nicponiara Czeladnik forum

Witam. Mam mały problem. Zapomniałam jak odpala się bonusy ze szklarni. Poprostu niewiem jak go aktywować aby działał na pola. Mam go dodać do slotu i pustka w głowie. Czy ktoś mi podpowie?

Pan_Plusz lubi to.
  20. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

U mnie niestety zagrody nie dały nic nowego :( wszystko co już mam i to po kilka sztuk. Z borneo też żadnych nowości i tak się zastanawiam czy jak nie mam odkrytych posągów z niektórymi drzewkami to nie mogę ich wygrać? i dlatego dostaje to co już mam. Jak to jest?

Pan_Plusz lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.