Opinie Wesołych Świąt!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 1 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

można i tak:)

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Eeeee....10000 SG -.- druga wiązanka

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki:*

myszamm i Pan_Plusz lubią to.
  4. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Tam nie było brzydkiego słowa,chyba ,że Twoim zdaniem dusza jest takowym,czasami nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu:sleepy:

Anuszki i Pan_Plusz lubią to.
  5. gosiagosia60

3 wiązanka,coraz gorzej-5000 SG -.-

6. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Też miałam taki zamiar, ale nasz naprawiony młyn lubi się u mnie resetować tak sam z siebie, a roślinki włożone na paszę nie chcą wracać, więc nie będę ryzykować dużej ilości tylko sobie po kilka bukiecików będę kręcić i tym samym dawkować emocje :p
    jeszcze 50 minut do zbioru, to zmykam do kuchni ;)

7. allasad

allasad Forum Pro

Witam
    Bardzo podoba mi sie ten event zajaczki slodkie a i jajeczka z niespodzanka fajne (jakie -fajne)
    Bardzo mi sie podoba, roslinka rosnie a wiazanki pomalu krece .

8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

no mi się jeszcze nie zdarzyło żeby się zresetowało, ale zawsze można sobie kolejeczkę ustawić, częściowo na farmie, częściowo na wyspie ;)

9. marmlada

marmlada Fanatyk forum

mi się już tak 3x zdarzyło (resetowało do zera i pasze bieżącą i tą ustawioną w kolejce), co do pomidorów czy kukurydzy to mówi się trudno, ale tych lilii to byłoby mi szkoda, no ale z obu młynów skorzystam i sobie po kilka sztuk będę kręcić :)

10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

No mnie właśnie przed chwilką taki numer z resecikiem nasz nowy młyn zrobił:(

11. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Chesssssussss... aż sprawdziłem, czy u mnie nie przepadła pasza dla kur... o_O;):p

12. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

5 jajek:

- zagadkowe tropikalne drzewo,
    - 5000 SG,
    - 5000 PS,
    - 10000 TPD,
    - kombajn 12 h.

13. gosiagosia60

3 wiązanka -5 000 PD xD:cry:xD ni ma lekko,szału nie będzie :p

14. 11eveline

11eveline Książę forum

Druga wiązanka podarowana i znowu 5000 SG;)

gosiagosia60 i Pan_Plusz lubią to.
  15. azikowo

azikowo Fanatyk forum

co znaczy "czy mi się chce?" walczymy o ZB:), bo ponoć z sąsiadami na rafe płyniemy:) ja słaba kobitka jestem i moze się okazać,że nie mam siły Cie doholować:) a nie uchodzi na środku oceanu wśród rekinów sąsiadki zostawić, aby ratować własną skórę. Honor na to nie pozwala:) a jak bedziemy mieć duzo ZB to jak paniusie na tratwie z 3 milionów trzciny popłyniemy:)

16. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Mój farmer-pomocnik-Harnaś powiedział, ze nie dam rady sprawdzić wstecz forum... o_O
    Ile z qpą idzie lilia eventowa? Może ktoś młodszy pamięta? Co bym nie musiał fatygować starego Internieta... :sleepy:

17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Na 3 próbne strzały - 3 x PD.
    Tak myślałem , że SG i PD to będzie z 50% wszystkiego , ale nie 100 %;).
    Liczę na lekką zmianę tych proporcji przy dalszych jajcach.
    Jeżeli tendencja się utrzyma na bank nie wysieję ani sztuki więcej ponad planxD.

18. jolunia59

jolunia59 Czeladnik forum

u mnie przed chwilą młyn psikusa zrobił i zjadł produkty na 6 wiązanek wielkanocnych , oczywiście wiązanek brak ,produkty nie zwrócone ,nerwy mnie biorą na te ich nie sprawdzone nowości . napisałam do pomocy technicznej , ale ta gra nie ma sprawiedliwości więc chyba nic nawet nie odpiszą

Pan_Plusz lubi to.
  19. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

witam wieczorową porą
    po wrzucie 4 wiązanek i wreszcie działającej poprawnie farmie królicze jajeczko dało:
    5000PD
    Borneo
    5000PD
    CHMJ

20. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

a ja dopiero zaczynam powalcze do soboty bo w niedziele i poniedzialek walcze na weselu i urlop na farmie

gosiagosia60 i Pan_Plusz lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.