Wesoły domek szalonych Farmerów

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika ThePesH, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Gosiaczku ja juz nie śpię :D
    A Ty znowu do pracy? Biedactwo Ty moje. A ja sie bycze w domu. Buziaki dla Ciebie
    Dziękasy za śniadanko

MIłego dzionka dla całej Rodzinki

2. black_pearl

black_pearl Komandor forum

w pracy, w pracy kwitnę Marcinku. Ledwo dziś dycham, bo trzepnęło mnie przeziębienie. Siedzę i odliczam czas do wyjścia ale tak sie wlecze .....

3. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Oj współczuję Kochana i z powodu pracy i przeziebienia.
    Musisz dać radę, jeszcze troche i pomkniesz do domku.
    Buziaki wspierające!

4. black_pearl

no i od razu mi lepiej ;) dzięki
    oby do 13:00 wytrwać, a potem wracam i pod kocyk się kurować

5. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

I herbatka cieplutka i kocyk to najlepsze chyba dzis dla Ciebie a nie praca... ale pech ze akurat dzis muszisz pracowac.

6. black_pearl

w każdą sobotę pracuję - niestety :(
    no, ale popołudniu będę leniuchowac, kurować się i czytać książkę :)

7. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

w kazda sobotę :eek: noooo nie zazdroszcze chociaz ja czasami pracuje w weekend ale to sie zdarza sporadycznie.

8. black_pearl

no niestety, ja w każdą. Niby mogę wziąć wolne, ale to wtedy mam niepłatny dzień, a na to za bardzo sobie pozwolić nie mogę

9. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

o do czego nas ta proza zycia doprowadza :( trzeba zaciskac zeby i pracowac

10. wiochenka

wiochenka Aktywny autor

Witam :)

uwierzcie mi, słoneczka, że dobrze, że macie pracę..... i gdzie mieszkać..... i ciepły kocyk w razie potrzeby.....i takie tam inne.....:eek:

Gosiu, może jedna sobota w miesiącu nie zrobiłaby trzęsienia ziemi w Twoim budżecie..... a miałabyś jakiś oddech w zanadrzu....:inlove:

ja dziś koloruję osieły, szyję, prasuję, jabłka do słoików, gruszki nie wiem jeszcze jak, i może upiekę murzynka, bo już cały zszedł..... a potem sama zejdę xDxDxD

marcin_36 lubi to.
  11. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

:D witaj Ulenko, nie zchodz Ty nam niebozatko.
    Wyobraz sobie, ze ja sie ciesze z tego co mam bo czasami nie zdajemy sobie sprawy z naszego szczescia na ktore skladaja sie malutkie drobiazgi dnia codziennego.
    Na murzynka to ja sie zapisuje juz :D

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

bo jestem śpiący bo przez siostrę nie chodzę spać o normalnej porze >:( Może dlatego :p ?

Marcin, tylko nie zjedz wszystkiego :D Dzięki Ci Gosiu za śniadanko ;)

13. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Siostra Tobie spac nie daje? co ona takiego robi :p tarmosie Ciebie za uszy czy jak

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

nie :p Narzeka że sapie chociaż sama w nocy sapie bardziej :p I że puszczam bąki chociaż sama też puszcza :p Prawda że jest nienormalna -.- ? Nie odpowiadaj :D Wiem że odpowiesz ,,Tak'' ;)

15. wiochenka

wiochenka Aktywny autor

Marcinku, prawda jest taka, że "w życiu ważne są tylko chwile". ja nauczyłam się po ostatnich przezyciach bardziej doceniać to co mam (co mi zostało) i cieszyć kazdym duperelem. ostatnio wzięło mnie na przetwory. żurawinka, dżem z pigwy i jabłek, sok z pigwy.... sprawia mi przyjemność jak domownicy mówią: lepsze niż w sklepie. taka prosta radość, nie?

polecam do poczytania:"Czyste radości mojego życia" Jana Smida. myślę Marcinie, że spodobałaby Ci się....

Krasnalu!xD każda siostra tak ma!xD i każdy brat:pxD

16. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Ulenko
    cos mi sie kiedys o uszy obiło ale nie pamietam teraz, poszukam sobie skoro mowisz, ze warto.
    Ja niestety ten rom tez mialem pelen wrazen i przejsc i to z tej najnizszej polki wiec troche zmienilem moje poglady.
    Mowi sie trudno i zyje sie dalej... ja przetwory uwielbiam ale podjadac :D i szczerze ci powiem to tez dla mnie ogromna przyjemnosc.

17. black_pearl

Wstawać, wstawać !!!
    śniadanko na stole i osioły trzeba kolorować ;)

miłego ...

18. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witam Rodzinkę
    Gosiaczku dziękuje za śniadanko
    Buziaki na mily dzien
    zabieram sie za Osły:p

19. wiochenka

wiochenka Aktywny autor

Witam Gosiu i Marcinie, i wszystkich którym uda się zaglądnąć :)

mnie osły się udają jak wszystko ostatnio: za mało by skakać do góry, za dużo by paść z rozpaczy xDxD

ale dalej wierzę w główną wygraną xDxD

20. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Ula a mi za nic nie chca się wybzykać te myzykanty, kombinuje jak kon pod gore i albo za daleko albo za nisko i jak nie bylo tak nie ma, rece opadają. A SP ma sie ku koncowi wiec jednak czeka mnie bankructwo bo bede musial zakupic.