Wesoły domek szalonych Farmerów

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika ThePesH, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ThePesH

ThePesH Wyjątkowy talent

Myślę tatku, że to dobre posunięcie xD przynajmniej Ula sie naje xD

2. wiochenka

wiochenka Aktywny autor

no myślałby kto że to o mnie się troszczyszxDxDxDxDxD oj, Daruś, Daruś! xD kto Cię nie zna to Cię kupi:p

Marcinku, pyszności! dzięki! :D:D

3. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Smacznego dzieciaki ale ja musze uciekac niestety
    siła wyższa tzw - Golonka wzywa :p

4. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

5. wiochenka

wiochenka Aktywny autor

Słonka! ja też uciekam, bo oczka sie same zamykają, a po ciemku nie widze :D może wpadne jutro ;) dobrej nocki wszystkim

6. ThePesH

ThePesH Wyjątkowy talent

Dobranoc Ula :)
    Dobranoc Marcin :)
    Hej Aga :)

7. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Wszystkich gdzieś wywiało o_O

8. lamia74

lamia74 Mieszkaniec forum

Helołł wieczorowo xDxD o ile wogóle ktoś jest bo małżonek mój zadzwonił ,że popijawa w rodzinnym domku jest to niestety już Go można na straty spisać hahahahahahahahha a reszta to nie wiem o_O
    ja tam w każdym razie z uśmiechem na ustach po kolejnym wygranym meczyku naszych ukochanych chłopaków do domku zawitałam xDxD

może tak do lodóweczki skocze bom głodna troszku może cudem się coś ostało xDxD

9. kesi1012

kesi1012 Forum Pro

Heloł nie spicie ? :D

10. lamia74

No ja już prawie hahahahhahahahahhaahha
    Hejka Aguś
    :inlove:xD

11. kesi1012

kesi1012 Forum Pro

coś po kątach rodzinka broi :D

12. lamia74

No dokładnie jeden członek hahahahahahhahahahahahahahahaha na imprezie baluje , ale gdzie reszta??o_Oo_O

13. kesi1012

kesi1012 Forum Pro

Ewcia o członka się martwię najbardziej :inlove: że znaczy kochana o szwagra :D:D:D :*:*

14. lamia74

No miejmy nadzieję, że jakoś do domu trafi o_OxDxDmoże z pieśnią na ustach będzie wracał to usłyszymy i się wpuści do domu xDxDmiski podstawi i spokoxDxD

ThePesH lubi to.
  15. kesi1012

kesi1012 Forum Pro

oby tak było Ewuniu :D byle misek używać nie musiał :D:D:D:D:D

Spokojnych snów rodzince :*

Ostatnie edytowanie: 2 września 2014
  16. lamia74

Nooo Aguś bóg jeden wie co on tam namiesza o_OxDxD nic poczekamy zobaczymy ja w każdym razie już uciekam do łóżeczka bo jak mi przyjdzie po nocy latać z miskami to muszę się przygotować hahahahahahahahha
    Dobranoc Aguś i reszto robaczów :inlove:xD:inlove:xD śpijcie dobrze xD

17. ThePesH

ThePesH Wyjątkowy talent

sie kurna (czka) sie kurna (czka) sie kurna uh sie kurna (czka) opiłem chybaaaa, się dzieweczkaaaaa do laseczka, sie wybraaaaałaaaaa, a nie, szła dziewe (czka) kurna, góraluuuuuu !!!!!! czy Ci nie żaaaaallll ??????!!!!!!!!! kurna, ciszej Darecki, śpią już chyba, uh ale mi się kręci w głowie, kurna ciemno, ide na góre.....(łomot) co jest ? kurna co tu tyle misek porozkładanych na podłodze ? o ja, hej !!!!!!!!!!!!!!! hej !!!!!!!! hejjjjjjjjj
    sokoły !!!!!!!!!!!omijajcie góryyyyyyy, miski, dołyyyyy!!!!!!!!! co te miski tu robią? ja pierdziu.......położe się na dole, na góre nie wleze, poszła Karolinaaa do Gogolinaaaaaaa, poszła.......(chrapie)

lamia74 i wiochenka lubią to.
  18. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witam Rodzinkę i miłego dnia zycze
    A TY Darek cos wczoraj robił, ze tak spiewajaco spac szedłes :D:D:D

19. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

A proszę bardzo:)

Witam rodzinkę:) Miłego dzionka życzę:)

20. black_pearl

black_pearl Komandor forum

Witam i ja cieplutko :)