wesołe misteczko

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania050177, 27 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania050177

ania050177 Czeladnik forum

Witam
    zakupiłam plac budowy z zdobyte zetony-probowałam odblokowac piekarnie ale sie nie da

poczytałam na forach ale wychodzi na to ,ze nie moge odblokowac piekarni bo nie wchodzi w zakres

nadmieniam,ze mam juz przetwornie,spa i alchemika

to co moge odblokowac!!!??? plac budowy pod co???!!!w mojej sytuacji

i czemu sie to pokazuje,ze moge to zakupic jak to jest nagroda nie do realizowania

najgorsze ,ze zabrało 1250 zetonow i nic z tego mie mam

co mam teraz zrobic zeby odzyskac zetony skoro nie moge zrealizowac nagrody

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgodnie z tym co jest napisane w poradniku,to piekarnia jak najbardziej zalicza się do zawodów,które możesz wykupić u Renzo:

- Plac budowy w dzielnicy rzemieślniczej - będzie do kupienia jeżeli nie posiadamy trzech zawodów (piekarz, przetwórca, kwiaciarz - specjalista SPA i Alchemik są wykluczone, ponieważ te zawody zdobywamy za gwiazdki). Po zakupie miejsce będzie puste.

Poradnik: Wesołe miasteczko Renza

Wyloguj się proszę,ponownie zaloguj do gry i spróbuj uruchomić budowę piekarni jeszcze raz.

3. ania050177

ania050177 Czeladnik forum

dziekuje za odp-za 4 przelogowaniem sie udalo temat zamykam;)

SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Super,w takim razie ja również dziękuję i zamykamy ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.