wesołe miasteczko

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kaaaaasia1, 30 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaaaaasia1

kaaaaasia1 Czeladnik forum

Hejka, w wesołym miasteczku odblokowałamza 1250 pkt cos o fryzjerstwie, i nie moge nigdzie tego znaleźć. Powiedzcie prosze co dalej jezeli to mam to jak to uzyc i do czego :)?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Za 1250 żetonów kupiłaś zapewne plac pod budowę zawodu w dzielnicy rzemieślniczej:

- Plac budowy w dzielnicy rzemieślniczej - będzie do kupienia jeżeli nie posiadamy trzech zawodów (piekarz, przetwórca, kwiaciarz - specjalista SPA i Alchemik są wykluczone, ponieważ te zawody zdobywamy za gwiazdki). Po zakupie miejsce będzie puste.

Wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry, wejdź do dzielnicy rzemieślniczej i wybierz zawód, który chcesz mieć. Tutaj znajdziesz informacje na temat dzielnicy : >>>Dzielnica rzemieślnicza<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. agnieszka46

agnieszka46 Czeladnik forum

Kupiłam drzewo Moringa i nigdzie go nie ma.

4. SMOD_Atena

agnieszka46, sprawdzasz inwentarz z poziomu wyspy ? Moringa to drzewo na wyspę.

Na przyszłość otwieraj proszę swój temat i w nim zadaj pytanie.

kaaaaasia1, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. morza1

morza1 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedz.

6. kaaaaasia1

kaaaaasia1 Czeladnik forum

Nie, dziekuje :)

7. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.