wesołe miasteczko

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Malinaowylas, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Malinaowylas

Malinaowylas Forumowy żółtodziób

Witam.
    W wesołym miasteczku zakupiłam za nagrody z krecików drzewko za 450, problem w tym że nigdzie go nie mogę znaleźć. Z wystawy zniknęło a nie pojawiło się w moim zasobniku. Próbowałam ponownego logowania, ale nic nie dało.
    Gdzie szukać tego drzewka?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę w inwentarzu na wyspie w zakładce z drzewami pod nazwą Moringa XXL.Jeśli masz odblokowany posąg Moringi w pomieszczeniu IX za 40 złotych bananów,to będziesz mogła postawić drzewko bezpośrednio na łące.
    Z poradnika:

- Moringa XXL - jest połączeniem podstawy i ulepszenia i dlatego stawiamy ją na zieloną trawkę. Dopiero po ponownym schowaniu do paska rozdzieli się na drzewko podstawowe i ulepszenie.
    UWAGA: Jeśli nie mamy odblokowanego posągu moringi, nie uda się nam jej postawić na Wyspie. Drzewo będzie czekać w pasku, przekreślone.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Malinaowylas

Malinaowylas Forumowy żółtodziób

No tak, zapomniałam, że jest jeszcze wyspa. Drzewko znalezione :)
    Dziękuję ślicznie!

SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,cieszę się że problem rozwiązany i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.