Wesołe miasteczko - wejściówki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magda2007, 14 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magda2007

magda2007 Książę forum

Witam mam pytanie dlaczego po zalogowaniu się na start dostałam 10 wejściówek (wszystkie wykorzystałam) po 24godz. dostałam tylko 4 wejściówki ?

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też mam 4 wejściówki

3. MOD_Dragon

MOD_Dragon Guest

Poniżej fragment z poradnika, dotyczący wejściówek, jest tam ładnie napisane, dlaczego tyle. Pozdrawiam i życzę miłej lektury.

Jak zdobyć wejściówki?

Abyście mogli wziąć udział w grze, to najpierw musicie zaopatrzyć się w wejściówki do Wesołego Miasteczka. Na ich zdobycie jest kilka sposobów:

• Każdy na początek otrzyma 10 wejściówek, a później każdego dnia 4 przez cały czas pobytu Renza, dotyczy to również graczy biorących udział w evencie po raz pierwszy, ale tylko pod jednym warunkiem: musicie zalogować się do gry w danym dniu.
      • Wejściówki można zakupić w Galerii Handlowej za floreny.

• Można je zdobyć z koszyka Renza wraz z innymi przedmiotami.

100 x wejściówka
    30 x żeton
    2 x dżem z dyni
    30 x perfumy
    20 x super pasza
    75 x super nawóz
    Do kupienia tylko raz.

4. magda2007

magda2007 Książę forum

Dzięki nie doczytałam.

5. Skoro jasne to zamykam :)

Status tematu: