wesołe miasteczko renzo

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika seba8246, 19 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. seba8246

seba8246 Forumowy żółtodziób

Nowe gry!!!
    Logiczne
    Karciane
    Puzzle
    Escape
    Ukryte przedmioty
    itp.

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

proszę dopracować pomysł i przedstawić szczegółowo, na czym miałyby nowe gry polegać;
    na uzupełnienie czekam do jutra do godziny 7,30

3. Menasa

Menasa Forum Pro

Jestem za. Mam już dość kretów. Mogłyby być takie:
    1. Mahgojng 3d z zwierzętami
    2. Gdzie jest wally z owcą
    3. Parking z traktorami (w końcu jakoś musiały zwierzaki przyjechać)
    4. Ukryte przedmioty

chrumcia91 lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Menasa, jeżeli masz pomysł na konkretne zadanie w wesołym miasteczku Renza bardzo Cię proszę o opisanie każdego w innym pomyśle. Opisz dokładnie jak miałoby wyglądać to zadanie, czy i jakie miałoby etapy, ile żetonów za poszczególny etap/ilość zdobytych punktów dostawalibyśmy.
    Zapraszam do zapoznania się z tym poradnikiem: Wesołe miasteczko Renza, znajdziesz tam opisy zadań, można się nimi kierować. Ewentualny wygląd grafik - jeżeli jest na nie pomysł warto też zamieścić w formie opisu oczywiście. :)
    Proszę stosować się również do zasad działu.

seba8246, oczywiście zapraszam do skorzystania z powyższych rad. :) Zauważyłam że w Twoim pomyśle brakuje obowiązkowej w tym dziale ankiety, po dopracowaniu pomysłu proszę o jej dodanie poprzez użycie opcji w "narzędziach tematu" (prawa strona tuż nad Twoim postem z pomysłem), tam po kliknięciu wybierz opcję "Add Poll" - dzięki niej dodasz ankietę. :)
    Oczywiście czas na dopracowanie tematu jest do jutra do 7:30, jak napisała MOD_Ananke. :)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Pomysł nie doczekał się poprawek w związku z tym zamykam temat i przenoszę go do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.