Weryfikacja w top 1000

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DKMMW, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DKMMW

DKMMW Forumowy żółtodziób

A ja mam jeszcze pytanie odnośnie weryfikacji uczciwości graczy podczas Top 1000 - pytałem już w innym temacie ale temat rozmowy uległ zmianie i nie doczekałem się odpowiedzi.
    Czy weryfikacja dotyczy działań graczy tylko podczas trwania Top 1000 czy dłuższego okresu czasu? Pytam ponieważ gramy w farmę razem z żoną i korzystamy z jednego komputera, nieświadomi tego, że posiadanie rodziny w sąsiadach i wysyłanie prezentów to czyn zabroniony. W przyszłym roku chciałbym spróbować swoich sił w Top 1000 jednak chciałbym mieć pewność, że jeśli przestaniemy sobie wysyłać prezenty to pozytywnie przejdziemy weryfikację ;)

Pozdrawiam wszystkich

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Cytujesz mnie, więc czuję się wezwana do odpowiedzi ;)

Konta są sprawdzane nie tylko przez czas eventu, w którym Gracze biorą udział. Sprawdzane są dane z najdłuższego okresu, do jakiego w danej chwili jest dostęp. Nie mogę Ci zagwarantować, że wkrótce podczas rutynowej kontroli konta (która może się zdarzyć w każdej chwili i na którymkolwiek koncie), nie zostaną sprawdzone czynności, o których piszesz i nie zostanie za to przewinienie nałożona kara. Jestem jednak pewna, że zaprzestanie takiego działania znacznie zwiększy Twoje szanse i w przyszłości nie będziesz się miał czego obawiać.

-katie1234-, ross2 oraz SirMarkIIII lubią to.
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

SirMarkIIII, post usunęłam, to nie wątek dyskusyjny.

4. DKMMW

DKMMW Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedź, dalszych pytań brak ;)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro dalszych pytań nie ma to temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę udanego wieczoru. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.