Wejściówki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 14 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Koneser forum

Niestety ale już od bardzo dawna dodatkowe wejściówki na wiatraku wylosowane nie naliczają się automatycznie ( chodzi o wejściówki z imprezowe) bo zwykłe wchodzą automatycznie ale imprezowe niestety nie i dziś kolejny raz tak mam .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapewniam Cię, że wygrane imprezowe wejściówki są na 100% dopisywane prawidłowo. Odbywa się to jednak trochę inaczej niż było kiedyś (w wersji flash). Wtedy wylosowane imprezówki dopisywane były dopiero jak koło się zatrzymało a teraz jeśli to one mają być nagrodą to dopisywane są w momencie uruchomienia koła, być może to sprawia, że tego nie zauważasz. Sprawdzaliśmy to wielokrotnie i gwarantuję, że tak jest.
    Zwracaj proszę uwagę na stan wejściówek przed zakręceniem, odejmij jedną na uruchomienie koła i sprawdź ile jest jak koło się kręci i po zatrzymaniu się koła. Wyraźnie widać to też kiedy wykorzystuje się imprezówki z poziomu inwentarza i korzysta z klawisza Esc (aby pominąć animację). Jestem pewna, że sama przekonasz się, że wszystko z dopisywaniem imprezowych wejściówek jest w porządku.

W razie dalszych wątpliwości zapraszam do PT, gdzie jest możliwość dokładnego sprawdzenia czasu i dopisania wygranych nagród: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

tak to jest prawda potwierdzam , zwracam szczególną uwagę czy się dopisują imprezowe wejściówki
    ze zwykłych wejściówek wykręci się wejściówkę imprezową dolicza ,ale z imprezowych nie dolicza

Ostatnie edytowanie: 14 listopada 2021
  4. SMOD_Atena

Anetta41 przykro mi ale to nieprawda. Tak jak wyżej napisałam:

Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam do PT, tam uzyskasz informacje jaki był dokładny czas i ilość dopisanych wejściówek, które trafiłaś w trybie imprezowym.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. jola8264

jola8264 Koneser forum

sprawdziłam i niestety nie dopisują się mam nawet zrobione zdjęcie

Anetta41 lubi to.
  6. SMOD_Atena

jola8264 ja jednak dam sobie rękę uciąć, że imprezowe wejściówki są dopisywane prawidłowo, nie twierdziłabym tak gdyby było inaczej. Mam nadzieję, że podczas każdego kręcenia odejmujesz jedną wejściówkę na to kręcenie i do stanu przed zakręceniem dodajesz 1 jeśli trafiłaś 2. Przykładowo masz 100, uruchamiasz koło czyli zostaje 99, trafiasz na kole 2 czyli powinno być 101, a z moich obserwacji wiem, że Gracze oczekują w takim przypadku 102 wejściówki i pomimo dopisania w trakcie uruchomienia koła czekają na dopisanie po zatrzymaniu, tak jak było to dawniej w wersji Flash. Tutaj jednak Cię nie przekonam, sama najlepiej zwróć uwagę za każdym kręceniem, może zapisuj sobie ilość posiadanych wejściówek, a jeśli nadal będziesz miała wątpliwości to jak wyżej napisałam: zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. jola8264

jola8264 Koneser forum

Napisałam tak jak jest i nie gram od dziś i kiedyś tak się pokazywało ale już od pewnego razu nie . Dlatego tu napisałam. Dziękuję

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.