wejściówki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Nati362-, 16 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Nati362-

-Nati362- Okazjonalny autor

dlaczego w wyprzedaży wejściówki o 56% taniej sa wyprzedane, niczego jeszcze nie kupowałam a juz wysprzedane, czy to błąd czy tak powinno być?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Mówisz o 100 wejściówkach ?

Generalnie zasada w przypadku trybu imprezowego wygląda tak: można mieć maksymalnie 100 wejściówek, więc np. jak masz 50 na stanie to już nie kupisz 100 (przekroczyło by to limit). Jeżeli wykręcisz to pojawi się możliwość kupna.

Czyli tego za realną gotówkę.

3. -Nati362-

tak chodzi o 100 wejściówek, ale ja nie mam ani jednej, nic nie kupowałam

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Hmm..to jeżeli nie masz ani jednej imprezowej wejściówki, a nie możesz kupić to ciasteczka wyczyść i pamięć podręczną.

Pamięć podręczna i ciasteczka

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata00755, dziękuję za pomoc.

-Nati362-, jeśli nie posiadasz na kole ani jednej imprezowej wejściówki i zastosowanie się do podanego przez Agatę poradnika nie przyniesie pozytywnych efektów,napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>KLIK<<<
    Tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa się wyjaśni.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. -Nati362-

szkoda czasu i mozołu, trudno BP nie chce moich pieniędzy ja obejdę sie bez wejściówek, a ciasteczka i wszystkie śmieci wyczyszczone dzięki za pomoc można zamknąć

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.