Wczorajsze problemy z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rkktcz, 4 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rkktcz

rkktcz Forumowy żółtodziób

W dniu wczorajszym gra była niedostępna, a co z codziennym bonusem za logowanie?
    Dlaczego gracze ponoszą konsekwencje z powodu problemów technicznych?

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To znaczy mam rozumieć, ze chciałeś się pierwszy raz zalogować do gry w dniu wczorajszym i odebrać bonus od Franka, ale w związku z tym, że gra była niedostępna, to nie zrobiłeś tego i chciałbyś rekompensatę? Obawiam się, że po prostu ten bonus od Franka z tego jednego dnia - przepadł...

3. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

A ja nie to, ale też mnie wkurza związany z tym brak, a mianowicie, po pierwsze straciłem część plonów, bo nie mogłem ich zebrać, ale miałem również kombajn, o 20,00 miałem zbierać plony, a kombajn miał być aktywny jeszcze prawie 3 godz. Plonów nie zebrałem, kombajnu nie mam a dopiero teraz mogłem się zalogować. (byłem w nocy w pracy)

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

odmulacz, a masz w związku z tym jakieś pytanie?

5. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Czy będzie to w jakiś sposób zrekompensowane, ja nie mówię że chce kombajn, bo w sumie i tak przed wyjściem do pracy bym tylko te jedne zbiory zrobił, na więcej czasu nie miałem, ale czy będzie jakiś "gest dobrej woli" , choćby jakiś kod bonusowy, na przykład z dżemem dyniowym (bo straciłem część czasu ) albo jakieś coś pożytecznego z powodu tej awarii.

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Podejrzewam, że nie będzie to zrekompensowane.

7. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Czyli normalne w bugpoincie, znowu za błędy "techników" i w ogóle za błędy zapłacą gracze, jakie to przewidywalne. >:(:wuerg:

8. andziak77

andziak77 Mieszkaniec forum

Witam, ja na skutek wczorajszych problemów z wejściem na farmę dziś zbieram chwasty, jakby nie było jakieś straty również poniosłam , w/g rekompensata powinna być,ale pomarzyć dobra rzecz ....

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Gdyby było coś wiadomo o ewentualnej rekompensacie - pojawiłoby się stosowne ogłoszenie, zatem zapraszam do ich śledzenia. A tu wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.