wawrzyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danio199999, 9 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danio199999

Danio199999 Forumowy żółtodziób

Proszę o pomoc w zakupie wawrzynu ( gdzie ten towar mogę nabyć - gdyż nie umiem GO nigdzie odnależć..., jestem świeżym farmerem i mam kłopot w odnalezieniu niektórych towarów. Za kłopot z góry przepraszam. [ciach] ha,ha i bardzo mi się podoba.

Część posta łamiącą Regulamin gry usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 maja 2017
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Odziedziczyłaś, ale mam nadzieje ze z nowym kontem....bo podarowac konta nie mozna komus, jest to niezgodzne z regulaminem i grozi to blokadą konta....
    Wawrzyn jest dopiero od 94 czy 95 poziomu dostepny w grze

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91 dziękuję za pomoc.

Danio199999 w związku ze złamaniem niżej podanych punktów Regulaminu gry i forum nakładam punkty karne zgodnie z tabelą kar:

Regulamin gry Farmerama

6.1. Sprzedaż konta/przekazanie konta/zamiana kont
    Użytkownik nie jest upoważniony do używania swojego konta w celach komercyjnych jak również do sprzedawania go lub przekazywania osobom trzecim w innych celach. Zabronione jest również przejmowanie konta w grze od osób trzecich (niezależnie od tego, że zostało ono zakupione, wypożyczone lub uzyskane za darmo).

Regulamin forum

2.16. Handel kontami

Zabronione jest oferowanie kont na forum. Handel kontami jest zabroniony w Ogólnych Warunkach Handlowych. Firma Bigpoint nie ponosi odpowiedzialności za straty związane ze sprzedażą, kupnem czy zamianą kont.

Kara:
    51 pkt lub/i permanentna blokada konta w grze

Wątek w związku z powyższym zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.