Wawrzyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kwaśniakowa, 26 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kwaśniakowa

Kwaśniakowa Czeladnik forum

Witam,
    wawrzyn jest dostępny od poziomu 95. Ja mam poziom 90 i od kiedy są tylko dostępne kiwi to spokojnie produkowałam paszę bo wawrzyn miałam pomimo nieodpowiedniego poziomu. Teraz nagle mi się skończył i się zainteresowałam że nie mam go bo nie ten poziom. Po [co] zatem miałam go wcześniej? Teraz w młynie pokazuje mi że tylko 2 wawrzyny mi zostały. Do tej pory paszę spokojnie produkowałam. O co chodzi?

Słowo zamieniłam na ładniejsze.
    BA_Czerwona

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Pewnie został Ci z jakiegoś poprzedniego eventu ( ja tak mam z kawa - posąg nieodkryty, ale ileśtam kawy mam ) :)

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Wawrzyn był rośliną w evencie z 2012 r i podobnie jak jeżyny również w nim wystepujące, został wprowadzony do gry na stałe. Dlatego też produkcja była możliwa.
    Bardzo proszę o zwracanie większej uwagi na słownictwo używane na forum.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kolejne pytania się nie pojawiły. Temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.