Wawrzyn...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zolza661, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zolza661

zolza661 Czeladnik forum

Witam :)
    Wyrosly mi kiwi z TS, ale nie mam wawrzynu potrzebnego do paszy dla kiwi, nie moge go tez kupic na targu, ale pasze dla kiwi i owszem, kupic moge, tylko ze cena jest przeogromna jak na moja kieszen...7.600sg...czy to aby nie kpiny, bo skoro dostalam kiwi to powinnam tez miec dostep do kupienia wawrzynu - rozumiem, ze jest dostepny dopiero od 95 poziomu, a ja mam dopiero 82-gi, ale zeby nie mozna go bylo kupic jak juz dostalo sie takiego zwierzaczka, ktory go potrzebuje...??? Wychodzi na to, ze bidulek ma teraz siedziec w skrzynce, az ja osiagne 95 poziom, bo na zakup tak drogiej paszy dla niego mnie najzwyczajniej nie stac!!!!!
    Wrrrrr.....ale jestem zla...

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli nie masz jeszcze dostępu do wawrzynu, paszę dla kiwi możesz kupić na targu. Ceny bywają wysokie ze względu na ograniczenie dotyczące poziomu i jeśli jest ona dla Ciebie za wysoka, jest inna możliwość, aby tą paszę zdobyć :) Karma ta jest nagrodą w zadaniu 3 w misji "Niespodzianka z antypodów", którą znajdziesz w spółdzielni.
    Skład paszy jest odgórnie ustalany przez Twórców gry, jednak możesz zamieścić pomysł zmiany na naszym Forum, w dziale "Zbiór aktualizacji i pomysłów" do czego zachęcam, ponieważ dział "Pytania ogólne" nie jest wątkiem dyskusyjnym :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Odpowiedź została udzielona, nowe pytania nie pojawiły się, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.