wawrzyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 23 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam wszystkich-w młynie w produkcji paszy dla kiwi mam wawrzyn ale w zestawieniu np.do zasiania czy sprzedaży nie mam wawrzynu i nie wiem o co chodzi i jak się tam znalazł-pasze dla kiwi produkować mogę bo już trochę wyprodukowałem chciałem resztę zasiać i nic bo nie ma go w zestawieniu?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jakleci.damian182, jak wynika z tej tabelki: [​IMG] wawrzyn dostępny jest od 95 poziomu. Paszę dla kiwi masz dostępną w młynie gdyż kiwi były dostępne w jednym z TSowych eventów. :)
    Jeżeli nie masz 95 poziomu paszy produkować nie możesz - bo nie masz składników, ale możesz kupić ją na targu. :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. jakleci.damian182

Mam prawie 88 poziom i wyprodukowałem już pasze dla kiwi i sprzedałem na targu bo miałem 200 sztuk wawrzyna tylko nie wiem z kąd bo na targu wawrzyna nie mam ale 200 sztuk było w młynie zostało mi jeszcze 101 sztuk

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wawrzyn byl kiedys roslina eventowa (nie pamietam juz w jakim) i po jego zakonczeniu zostal wprowadzony do gry ale dla graczy od poziomu 95 i chyba te ilosci o ktorych piszesz masz wlasnie z eventu

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jakleci.damian182, o ile mnie pamięć nie myli to wawrzyn pojawił się w jakimś evencie a później został wprowadzony. Pewnie ilość wawrzynu którą miałeś w stodole to pozostałość po którymś evencie. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

EDIT:
    -norbijas-, dziękuję za pomoc ;)

6. jakleci.damian182

To chyba jedyne wytłumaczenie bo dla mnie też to było dziwne w każdym razie dziękuję za odpowiedź-pozdrowionka

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również pozdrawiam, skoro wszystko jest już jasne, to temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.