Opinie Warzywna impreza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Skończyłam event. A ze skrzynki wyleciały moje pierwsze homary :)

2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mi brakuje jeszcze 5 koszulek. Igły mam, do wieczora się z trawą uporam i kolejny event będzie zaliczony:music:

3. halina54

halina54 Hrabia forum

Evencik przeszedl do histori.Ze skrzyneczki nastepny pingwinek.Zycze milego weekendu i duzo szmaragdow

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Moze bym i skonczyla event ale jakos nie moge sie do gry zalogowac.55 procent i biegaja owieczki

5. magros

magros Nadzorca forum

jeszcze 2 koszulki i juz koniec a ze skrzynki piate salamamdry

6. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Jeszcze 6 koszulek - wypadajek brak ;-( Byle do Poniedziałku się udało bo we wtorek brak czasu :(

7. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

A ja powolutku 9-tą oddałam. Dziś jeszcze ze 3-4 oddam (co zbiór to jedna koszulka) i tak w poniedziałek powinnam skończyć.

8. AngelGina

AngelGina Generał forum

Uff, w końcu pnącze zdobyte, a z pierwszej skrzyni oddania- doniczka weselna ;) dobre i to, przyda się do punktów w kwiaciarni :)

9. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ewent skonczony sialam na 360 malych polach

10. Grevido

Grevido Stały bywalec

3 koszulki i fajrant. Nie mogę się już doczekać aż położę moje łapki na drzewku z narzędziami xD
    Parafrazując pewne powiedzenie: Jak ktoś ma pecha to mu i z drzewa cegła na głowę spadnie xD:cry:xD
    Mam nadzieję że BP nie pójdzie tą drogą, bo trochę dziwnie byłoby mieć drzewka typu deskorolkowiec pospolity, hamakowiec zwyczajny czy kartonea olbrzymia :cry:xD

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Trochę trwała ta warzywna impreza, dopiero przed chwilą się skończyła. Mam nadzieję, że zespołu dnia następnego nie będzie. ;)xD

12. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pięknie - gratuluję Ela .
    Mi brakuje 6 igieł z nitką , żeby skończyć , ale za 40 min wylecą i też pnącze odpalę .

13. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

super. mnie by się przydała, bo żadnej nie mam. a mi wyskoczył kolejny pingwinek:) zostały już tylko 2 koszulki, 1 zbior i 1 zasiew eventówki i umeblowanie od nowa farmy:)

Edytowałam,cześć posta nie związanego z tematem watki usunęłam, cytat również usunęłam
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 września 2018
  14. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    To i ja za jakąś godzinkę będę miała fajrant - tylko badyl niech dojrzeje.
    A eventowej skrzynki dostałam 13-ste aksolotle:wuerg:xD
    Pozdrawiam wszystkich.

15. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Jeszcze 250 wypadajek i koniec ;)

16. xBabciaEwa

Impreza skończona
    Ze skrzynki doniczkę walentynkową dostałam . Powodzenia życzę tym co jeszcze imprezują .

17. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

gratuluję,ja pomalutku idę w stronę pnącza,jeszcze 4 kroki i koniec,ale jest jeszcze sporo czasu.....miłej soboty wszystkim farmerkom i farmerom życzę......

18. xBabciaEwa

Dziękuję .
    Dalej sieję , bo u mnie zaćmienie totalne w spółdzielni i końca misji wszelakich nie widać .
    Kupiłam pomocników , więc nich robią , co się będą lenić za moje ciężko wyłudzone pieniądze od sponsora .

19. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Wreszcie skończyłem szycie. Ciężko mi się robiło ten event ale jest już po wszystkim

20. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam wszystkich Farmerów :D jeszcze niecałe 2 godz. i ja również odpalę pnącze :inlove: z mojej skrzyneczki wyskoczyły pingwinki :) czyżby zima zbliżała się szybkimi krokami? ;) I tym razem nie było powodu do uruchomienia kasztanka a siałam na 404 małych poletkach tylko iwentówkę ;)a wypadajek mam na obecną chwilę ok. 200 szt. w nadmiarze :p przesadziłam xD tylko 120 szt.:oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.