Opinie Warzywna impreza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Badyl w nadmiarze , 115 wypadalców brak. Do wtorku jest dużo czasu . Wylecą. :D:D:D Biegnę na targ sprzedać qpę kurzą-2800SG/szt. Cała farma w kurnikach więc jest czym pohandlować. Muszę odrobić straty mixów z Oazy.
    Mały smrodek a cieszy.

Ostatnie edytowanie: 7 września 2018
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie brak 119 igieł z nitką . Mam nadzieję jutro skończyć ewent .

3. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

11 koszulek oddanych. Skrzynia z morskimi zwierzetami dala salamandry.

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

oddałam koszulkę,,hurra,,,9tą

5. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

jestem na półmetku
    kolejne 2 koszulki w młynie
    wypadalców na kolejne 6 już uzbierane więc będzie dobrze

6. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

brakuje mi jeszcze 7 koszulek, żeby skończyć event. wypadajkii są, tylko muszę wysiać eventówkę. event powinnam skończyć do poniedziałku

7. puniak3

puniak3 Moguł forum

badyl uzbierany tylko standardowo wypadalców 300 brak:cry::cry::cry::cry:na noc lilie w dzień jagoda mam nadzieję że się uzbiera bo jak na razie to po 9 - 12 z łąki wypada

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Zostały mi 4 koszulki do uszycia czyli zgodnie z przewidywaniem skończę jutro. No bo i tak do czego się spieszyć:p

9. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Zaczynam przygodę z szyciem :)
    Wrzuciłam do młyna 13 szt.
    Jutro skończę siać roślinę.

10. AngelGina

AngelGina Generał forum

Witam :)
    Jest lepiej niż myślałam :) brakuje mi tylko 2 koszulki, z czego roślinka już czeka :) jeszcze muszę uzbierać 70 szpulek, goździk rośnie, więc jutro po porannych zbiorach będzie koniec :D super :D

11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event skończony pnącze odpalone

12. anna0089

anna0089 Książę forum

U mnie tak jak u większości , 13 koszulek oddanych jeszcze 6 do zrobienia brakuje wypadalców . Na noc uszlachetnione goździki.
    Skrzynki dała mi rekina :)Ewent zbliża się ku końcowi:)Dobrej nocy wszystkim

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie oddane już 14:) I chyba pójdę na targ sprzedawać fikusa, bo qpa mi się kończy (Boziu, jak to brzmi)xD

14. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Kolejny przyjemny event - 16 koszulek już uszytych, brakło materiału na 2 koszulki i nici na 4 koszulki. Ze skrzyni morskich zwierząt miła niespodzianka - basen dla krabów, którego nie miałam :) Spokojnej nocy i jutro od rana do pracy, farmerzy :)

15. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

3 koszulki brakujące, troszkę wypadajek , aby je wyprodukować i koniec eventu, szkoda, ze inne eventy nie są takie ...szybkie, aaa krabik mi sie dostał:)

16. AngelGina

AngelGina Generał forum

Aż poszłam otworzyć moją skrzyneczkę, a w niej również basen dla krabów, cieszę się, bo miałam tylko jeden i czerwone ulepszenie :)

17. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

U mnie wyskoczyły salamandry, lepsze to niż kolejne tygrysy, czy małpy.

Zostało do wysiania 4000 badyla i zebrania 350 igiełek z niteczkami czyli dokładnie na uszycie 7 koszulek. Myślę, że jutro spokojnie pożegnam się z eventem.

18. ewanta

ewanta Komandor forum

u mnie ze skrzynki wyskoczył pingwin

19. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

skończyłam event :D

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratuluję .
    Zabrakło mi 17 igieł do ostatniej koszulki , ale to nic , wylecą przy następnym zbiorze .
    Miłej , słonecznej soboty życzę .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.