Opinie Warzywna impreza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

po prawie dobie 10 koszulek w młynie, zasiana kolejna partia rośliny i jeszcze 223 wypadajek czeka, siałam tylko eventówkę (na noc bez wody i trochę na mnie poczekała aż się wyspałam ;) ) i te wszystkie wypadajki wyleciały z eventówki i magazynów, które zostawiłam
    myślę, że czas zająć się zbieraniem szmaragdów :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja zobaczę jak będą te szmaragdy lecieć po dobie i wtedy zdecyduję:p

3. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

a skad ta wiadomosc o kombajnie

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

24h i po ……………….. imprezie /może gdyby nie była warzywna pobawiłbym się dłużej/.

Miszcz powróciłxD:cry:xD.

Bry w kieracie.

6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Może następna będzie mięsna....Miszczu

7. meage

meage Naśladowca mistrzów

O jeju jak wy to robicie ja mam dopiero 389 wypadajek i 7700 roślinki.Nie wiem czy uda mi się skończyć chyba że będę wstawać w nocy.:p

8. Sookie

Jeszcze prawie 5 dni eventu. Skończysz bez wstawania po nocach

9. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

Połowa eventu za mną po 1 dniu, im szybciej się go zakończy tym więcej czasu na uzupełnianie braków w stodole.

10. aisunel

aisunel Generał forum

Szybko skonczyc,zabrac skrzyneczke i zapomniec,zaczynam robic:D

11. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Doktorku, widzę że migiem pościągałeś te swoje koszule i oddałeś, można teraz podziwiać... widoki :inlove::p Gratki ;)
    U mnie dopiero 6 zdjęta i oddana, buduje napięcie :pxD;)

12. aisunel

aisunel Generał forum

Beniu,trzeba wreszcie uwolnic sie od tych kropelek,6 zdjetych koszulek,tak przy modachxD.Zrobie dla skrzynki:)

13. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    I po evencie :p

14. Sookie

Jestem po uszyciu i oddaniu 10 koszul. Wygląda na to,że pojutrze (ze względów czasowych) ubiorę wszystkie zwierzaki

15. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Na razie gromadzę roślinę, wypadajek mam połowę.
    Wydaje mi się, że nie jest źle :)

16. niebo016

niebo016 Generał forum

8)Zrobiłam dziś tylko 5 zadań/ koszulek, skromnie. Rzepkę wysiewać będę na wypadajki8)

17. tomajete

tomajete Okazjonalny autor

Ale mi podnosicie ciśnienie... Ja dopiero mam 3 koszulki, ale nie zamierzam siać na małych polach - to jeszcze bardziej mnie stresuje..

18. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Ja też oddałam tylko 3 i badylka mam zaledwie 671/241 nitki. Pola obsiane ale jakoś siebie nie widzę jak czytam, że innym pnącze już dynda o_O Ledwo evencik się zaczął a tu niektórzy już skończyli:(. Nie mam zielonych kropelek bo można by było na super polach dać ani też + 200 w kole wypaść nie chce...:cry::cry:
    Jutro chyba demolkę zrobię na łące i zwierza puszczę samopas. Niech biega a ja zasieję :D

19. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

poranny zbiór eventówki przyniósł pnącze :)
    siałam tylko eventówkę, a roślina jaką miałam na polach przed eventem to była juta (22h podstawowy czas), zostało 40 wypadajek i 1 roślinka (uwielbiam precyzyjne sianie :) )
    powodzenia w szyciu koszulek ;)

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Ostatni zasiew ewentówki na polach . Potem będę siała rośliny do misji i zrobię 2 w 1 . Igły z nitką wylecą , 6 koszulek zostało do zrobienia. Tym co skończyli - gratuluję, robiącym dużo igieł życzę.xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.