Opinie Warzywna impreza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pewnie da, ale na wszystkich polach jak będziesz siał, to potrzeba 20000/1176 czyli 18 zbiorów albo 17 i jeden niepełny:)

puniak3 i Mamcia493 lubią to.
  2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jak całkiem bez dżemów to nie 1176 zysk tylko 588 z wszystkich pól i wtedy 34 zasiewy plus czas na rozsianie czyli ok. 2h na dwie rozsiewki, ale z SN i 34*3,6h (3:36) tylko z wodą to wychodzi 124,4 godziny i to raczej będzie niewykonalne, bo spać trzeba... ;)
    chociaż z dżemem z dyni by trzeba było siać, żeby to wysiać i nie siedzieć po nocy....
    a swoją drogą nie ma większego sensu siać bez dżemów i na małych polach, bo bez CMJ czy dżemu z dyni zysk z dużych i małych pól jest identyczny

Ostatnie edytowanie: 4 września 2018
  3. krasnoludek10

No tak.. Jak zwykle zapomniałem dodać, że to opcja z dżemem z dynixD Dzięki za zwrócenie uwagi;)

Mikasek-, RosesFarm oraz Mamcia493 lubią to.
  4. AngelGina

AngelGina Generał forum

Bardzo lubię drzewka, dlatego chcę mieć i te narzędziowe ;)
    Może i drzewko nie powala ilością narzędzi ;), ale zdobędziemy je i tak pędząc do skrzyni oddania :D czyli do pnącza, bo jest po drodze :)
    Co do skrzyń oddania, to bardzo się cieszę, że mogę takie zdobyć, gdyż jeszcze nie mam, a jak ktoś wcześniej kupił to będzie miał więcej skrzyń = większa szansa na zdobycze z nich ;)

5. brego1

brego1 Okazjonalny autor

20000 trawy bawełnianej:eek: ,czyżbym znowu miała przebudować farmę:p.No trudno ,trzeba spróbować może się uda zrobić event.
    Po ostatnim zrobionym evencie ten kusi "zrób mnie ,zrób mniexD" ,no i to drzewko narzędzi też kusi .;)

6. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Fascynujące jest nowe drzewko;), skrzynia jest fascynująca też, ;), a szczególnie jej nazwa:D,
    ale dawno taką nudą nie powiało:(
    Przypuszczam, że zrekompensuje nam to"zaćmienie" na Baha;)

xDxDxDxD
    Zosiu! Krótko opisałaś abc siewnych eventów:D

7. krasnoludek10

Przypomniało mi się, że raz od Franka dostajemy +1 do stodoły, więc potrzeba gdzieś tak 10-11 zbiorów (z CMJ na 579 polach to około 11,5 zbioru) w moim przypadku a jak ktoś sieje na wszystkich dostępnych polach to tyle samo (z tym, że tu wychodzi około 11,3 zbioru) :)

Ja osobiście zdecyduję, kiedy odpalę ten bonus po ukazaniu się poradnika do eventu na Baśce. Może tam bardziej się przyda;)

RosesFarm i brego1 lubią to.
  8. puniak3

puniak3 Moguł forum

a się jeszcze podpytam bo dż.dyniowy to +1 na uprawy polne to na eventową też zadziała?

9. abc2016

tak, zadziała
    z małego pola z dżemem dyniowym bedą 3 roślinki, czyli zyskujemy 2 roślinki a nie jedną (jedna roślina zysku jest z małego pola jak nie użyjemy żadnego dżemu)

10. krasnoludek10

Z klonów cukrowych wyleciały 203 igły i nitki.

AngelGina, Mikasek- oraz agucha31 lubią to.
  11. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Na start z 500 małych pól paskurki a po bokach drzewa 12 godzinne xxl oraz ogród, menażeria i manufaktura wypadło 307 wypadajek

12. abc2016

A na mojej farmie z magazynów i 548 małych pól juty wypadły 322 igły z nitką, to jest 32,2% potrzebnych wypadajek

13. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

A u mnie 126 sztuk niteczki ;)
    Ale super pola miałam, to mnie trochę ograniczyło.

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Na początek 360 szt wypadajek

15. krasnoludek10

Jak to dobrze, że nie tylko moja farma daje mi tak mało niteczekxD

Pierwszy rozsiew zrobiony, zbiór za 26 min.

AngelGina, Mikasek- oraz agucha31 lubią to.
  16. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

U mnie 132 nitki, z dwóch pól malin, i 1 mixu zwierząt tj, żaby, króliki

17. Kloni17

Kloni17 Książę forum

hmm a ja mam 224 nitki

18. matthero

matthero Hrabia forum

205 wypadajek

19. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

U mnie 212 wypadajek wypadło, czyli nie jest tak zle :)

20. krasnoludek10

Proszę Pani, proszę Pana
    Zdarzyła się rzecz niesłychana!
    Eventówka dała procent nitek sto
    No kto mi uwierzy w to?
    :eek:o_Oo_O

Tak, wiem, że nikt się nie nabrał:D Proso też było posiane;)

AngelGina i Mikasek- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.