Wartości zwierząt hodowlanych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wiesław55C, 24 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wiesław55C

Wiesław55C Czeladnik forum

Gdzie znajdę tabelę z wartościami zwierząt hodowlanych z oazy miłości?

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Bardzo proszę, szukaj TUTAJ.

3. Wiesław55C

Dziękuje za odpowiedz,ale przycisk tutaj nie działa,nigdzie nie przenosi.A tak przy okazji chciałbym się dowiedzieć czy ostatni item piekarnia będzie dostępny po zakończeniu eventu?Zakończyłem całą misję i chcialem uruchomić rząd na pnączu ale się nie da,bo brak ostatniego itemu.Nie dostalem też itemu Baba Mruczka z .Ch.eventu walentynkowego.Chyba trzeba będzie pisać do PT

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Faktycznie jakiś problem z linkiem jest interesujące cię informacje znajdziesz : >>>klik<<<.

Co naszym obecnym evencie zapraszam do poradnika: Wielki wypiek. Znajdziesz tam następującą informacje:

"
    UWAGA: Item "Piekarnia" będzie można umieścić na rzędzie Cudownego Pnącza dopiero po zakończeniu eventu."

Zapraszam Cię też do poradnika : Serce i dusza. Znajdziemy tam taką oto informacje:

Jeśli na zakończenie eventu uda się pokonać Babę Mruczkę w punktacji, gracz zdobędzie nagrodę dodatkową.

Zgodnie z tym dopiero po pokonaniu w punktacji babę mruczkę powinien się pojawić dodatkowy item. Jeżeli tutaj jesteś pewien, że udało Ci się pokanać nasza Babkę Mruczką, a itemu "Miłość to pole walki" nie masz itemu, to pozostaje tylko kontakt z pomocą techniczną.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. Wiesław55C

Dziękuję bardzo i życzę miłego popołudnia

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.