Wartość SG-owa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 22 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Gdzie mogę sprawdzić równowartość SG-ową produktów z rzemiosła?
    Szukałam w stodole,ale znaleźć nie mogę,tam chyba nie ma.

2. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Jak niema jak jest:)
    Nazwa Liczba Równowartość

3. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

To jest wartość , ale półproduktów. Wartości produktów brak.Produkty są w spiżarni.
    Produkty z rzemiosła są też widoczne w ikonce itemów jako towar konsumpcyjny, a wartości w sg też nie ma podanej.

4. carlain21

Tak jak napisała ania12355, mamy tam wartość półproduktów. A ja potrzebowałabym wartość SG-ową np. chlebka marchewkowego:)

5. ania12355

Czy chodzi o zjedzenie celem ulepszenia piekarni?

6. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

7. carlain21

Nie.
    Chodzi mi o równowartość podstawową,żeby wiedzieć, za ile dobrze sprzedać na targu:)
    O taką wartość jak mają owoce,rośliny itp.

8. ania12355

Nie znajdziesz takiej wartości.Targ to wartość rynkowa i jak mało np. chlebka to cena wyższa.Prawo rynku: popyt-podaż:)

9. carlain21

To jak z każdym innym towarem. Masz rację,takiej wartości nie znajdę.
    Temat raczej wyczerpany,więc można założyć kłódkę. A jeśli Mod/ka czy też Smod/ka zamykający/a ten temat chcę coś dopowiedzieć,co nie było tu napisane a ważne w tym temacie to proszę:)

10. Nie mam nic do dodania, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.