Warsztacik zniknął

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monikaaxeo711, 4 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monikaaxeo711

monikaaxeo711 Czeladnik forum

dy przeszłam do etapu 8 w nagrodę dostałam min. warsztacik, a teraz go nigdzie nie widzę...? Na czym polega ten prezent ?Proszę o pomoc....

2. Ale gdzie weszłaś do etapu 8 w spółdzielni ???? w jakiej misji ???:)

3. monikaaxeo711

Zwyczajnie w grze, przeszłam do etapu - rundy ósmej...

i gdzie mogę znaleźć tabelę z opisami poszczególnych rund,- co można uprawiać, jakie zagrody, przywileje itp. :)

Twoje posty połączyłam, na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 stycznia 2015
  4. Czyli przeszłaś na 8 poziom w grze tak???

Podaję Ci poradnik tam masz wszystko alfabetycznie podane, na dole masz tabelki z uprawami, drzewkami, fabryczkami.itp

Możesz sprawdzić na jakim poziomie co możesz hodować, produkować lub sadzić :)

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/alfabetyczny-spis-treści-gra.10836/

Np Tabelka z fabryczkami jak jesteś na 8 poziomie to możesz postawić sobie Fabrykę jajek :)

Zobacz

https://docs.google.com/spreadsheet...eWpJekhvc2VSYUE&single=true&gid=3&output=html

Masz jeszcze jakieś pytania ??:)

5. monikaaxeo711

Nie do końca dostałam odpowiedz. Tak, przeszłam na 8 poziom w grze i jak to zazwyczaj bywa w momencie przejscia wyświetliła się informacja co mogę hodować na tym etapie, jaką zagrodę zakupić, następnie jakie warzywa - tutaj ziemniaki , a na koniec , ze dostałam 1 florena ( standard ) i warsztacik !
    I interesuje mnie ten warsztacik, bo nigdzie go nie ma, a już się przelogowałam.
    A za ten link dziękuje, jednak nie o to mi chodziło. ;)

6. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dostałaś mozliwośc wybudowania sobie fabryk w warsztaciku (w mieście, po lewej stronie targu ), znaczy dostęp do niego, wykorzystując narzędzia wypadające z pól

MOD_Kleopatra lubi to.
  7. monia1125

monia1125 Hrabia forum

MOD_Kleopatra lubi to.
  8. monikaaxeo711

Tak, teraz wszystko stało się jasne :))
    I ten link tez jest bardzo trafiony , o niego pytałam wcześniej :)
    Bardzo dziękuję za pomoc ;)

Dziękuję za ten link, bardzo przydatny , pozdrawiam.

Twoje posty połączyłam, na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Dzięki za podpowiedz, pozdrawiam.

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 stycznia 2015
  9. monikaaxeo711
    Proszę nie pisz posta pod postem bo to jest zabronione na forum, już kilka razy w tym wątku Twoje posty musiałam połączyć. Na przyszłość jak chcesz coś dopisać to proszę użyj opcji edytuj. A poćwiczyć możesz w tym wątku :

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/wątek-do-ćwiczeń.10663/page-7#post-309825
    Graczom również dziękuję za pomoc :)

Masz może jeszcze jakieś pytania bo rozumiem że dopiero zaczynasz grę więc może jeszcze masz jakieś wątpliwości ????

10. monikaaxeo711

Ok, przepraszam :oops:

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorka straciła zainteresowanie wątkiem, pytań dalszych nie zgłasza, więc zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.