warsztacik w mieście z zagrodami

Discussion in 'Zbiór aktualizacji i pomysłów' started by Roamntyk1982, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

kto chce aby do warsztaciku w miescie zostaly dodane inne zagrody?

1. przydatne

9.3%
  2. bardzo przypadne

7.4%
  3. bardzo ciekawy pomysl

3.7%
  4. interesujacy pomysł

1.9%
  5. niezdecydowany /niezdecydowana.

0 vote(s)
    0.0%
  6. tak

3.7%
  7. nie

77.8%
Multiple votes are allowed.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Roamntyk1982 biorąc pod uwagę Graczy na początkowych poziomach to wątpię aby mieli wystarczającą ilość narzędzi do zbudowania czegokolwiek w warsztacie z tych kolorowych ulepszeń zagród i warsztatów, do których na swoim poziomie mają dostęp, bo przecież nie wystarczyłoby chyba tylko kliknąć w napis Buduj bez oddania jakichś narzędzi czy też innych przedmiotów a co dopiero jeszcze kolejne zagrody. Poza tym to zagrody specjalne są tak nazwane dlatego, że można je zdobyć w określony sposób tak jak wyżej napisałam. Nie wiem jaka będzie reakcja Producenta gry (jeśli pomysł zostanie przekazany) ale gdyby tak wprowadził budowanie zagród specjalnych do warsztaciku to z pewnością nie byłoby to darmowe i być może kosztowałoby to jakąś sumę florenów a to też nie spełniłoby Twoich oczekiwań i podejrzewam, że innych Graczy też by taka opcja nie zadowoliła.
    Wracając do "młodych" stażem Graczy, którzy stopniowo zdobywają różne zagrody, drzewa, itd... pokonują poziomy to po pierwsze - każdy powinien trochę popracować żeby coś osiągnąć a po drugie to "starzy" Gracze chętnie się dzielą swoim dobytkiem z nowymi Graczami podczas Gift&Trade i według mnie to w zupełności wystarczy.

kalinamala and ***kacper*** like this.
  2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

No tak, bo jak ktoś zaczyna grać to wszystko powinien mieć, na co inni czekali latami czy poziomami.
    A i tak potem się okazuje że taki gracz, za chwilę narzeka że ma za dużo, albo wręcz przeciwnie ma nadal za mało i chce więcej i więcej itp
    Teraz jak ktoś zaczyna grać to i bez tego w mig się dorabia, tego czego mu brakuje jeśli mu zależy - wystarczy jedno g&t chociażby, gracze się chętnie dzielą nadmiarami z potrzebującymi.
    Jak sobie to wyobrażasz? takie biedronki np. mamy z pociągu, dawaliśmy tam zagrody i warsztaty, po to by je dostać i teraz mamy je budować? to firma się cofnie i odda mi narzędzia z warsztatów, które pojechały pociągiem?
    Czy np. niektórzy je mają z misji po osiągnięciu 104 poziomu, to jakby to teraz było wobec graczy?
    Wolę nawet nie myśleć.
    No i to by oznaczało pogrzebanie zagród specjalnych i wszelkich zadań z tym związanych.
    W dodatku na tajemniczościach firma trochę zarabia, to też warto wziąć pod uwagę- zakup skrzynki z narzędziami to nie to samo ;)
    Pogódź się z faktem, że pomysł jest nietrafiony.

3. Roamntyk1982

Roamntyk1982 Stary wyjadacz

tak do misji. bo nie udaje sie z tajemnicze zagadkowych.zagrod niewychodza ani inne tych co były oznaczone trzech pierwszych.nawet z drzewak zagadkowych lub sadzonek z roznych ewentów ..

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A dlaczego Ty również zagłosowałeś na "nie"?

hlnrys likes this.
  5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

hmmm w sumie dziwna sprawa, dac jakis pomysł i chcieć aby był poparty a oddać sobie głos na nie :eek:

Anhedrea likes this.
  6. Roamntyk1982

Roamntyk1982 Stary wyjadacz

vo inni co zaglosowali na nie jest tak przesadzone wiekszoscia głosów na (nie ).

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Boże.
    A dałoby radę jakoś to tak napisać, żeby można to było zrozumieć...?
    Przypadki coś średnio pasują :(

8. .latka.

.latka. Stały bywalec

tez jestem na nie :p,trzeba kombinowac zeby miec a i pozostaje targ xD

9. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Na nie, ponieważ zagród pełno mam niepotrzebnych z koła, a po drugie ja narzędzia zbieram tylko na misje magazynowe, a prędzej czy później te zagrody, które są teraz w TS-ach, to będą za SG do kupienia. A po drugie do tego są potrzebne kolorowe zwierzęta. Powiedz mi kolego, skąd mam wziąć kolorowe bociany, łasice, łabędzie...
    O tym nie pomyślałeś

Lunari78 and matthero like this.
  10. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ja bym chciała by w warsztaciku można było zbudować menażerie bo mi bardzo potrzebne a przy obecnym limicie posiadania ich liczba na farmach jest nie adekwantna do ilości zagród na farmie i wyspie

niki1990 likes this.