Warsztacik Totemow Tiki ??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czeresniak57, 18 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czeresniak57

czeresniak57 Okazjonalny autor

Szukałem ,szukałem i tyle znalazłem. "Do zdobycia w evencie Świat dzikich zwierząt 2016 oraz w misji "Bohater wyspy" i "Różni bracia". Ewent wiadomo dawno poooooszedł...w sina dal. Lecz powinienem mieć misje do wykonania , a nie mogę ich znaleźć. Szukałem w zestawie niewykonanych przeze mnie misji i nie znalazłem owych dwóch. Nie grałem chyba z trzy lata, lecz konto bylo aktywne. Czy to oznacza ,ze nie mam możliwości zdobycia już żadnego powyższego warsztaciku ??:( . A moze tylko nie wiem gdzie szukać ??.
    Prosze o podpowiedz i dziękuje.

Ps...za dużo już tego /zwierząt, roślin, drzew, ulepszaczy/ toż to komputer nawet nie daje sobie z tym rady co dawac, i do czego , np ostatnia sytuacja dwa eventy i na farmie i lace pełni księżyca, toż za mało slotów bo tylko jeden diamentowy i dwa złote a wiec wybór albo to ,albo to, mam 60 lat i gubię się w tym :(

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem, który masz poziom, ale misja Bohater wyspy jest od poziomu 113, a Rożni bracia od poziomu 122.
    Wszystkie misje masz spisane TUTAJ.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. czeresniak57

czeresniak57 Okazjonalny autor

Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz, klaniam sie i caluje serdecznie ...mam 112 level na farmie i 320 na Bahamie mysle ze Zła Pani MOd napisala o levelu farmy tak ?? jezeli tak mozna zamknac temat i jeszcze raz dziekuje ,czapka do ziemi tak po staropolsku.

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tak, oczywiście o poziomach na farmie pisałam.
    Wychodzi na to, że już niedługo jedna z misji będzie dostępna, a co za tym idzie warsztacik totemów tiki :)

Temat zamykam. Cieszę się, że pomogłam i dziękuję za tak miłe słowa :)
    Miłego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.