Warsztacik totemów tiki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 7jessy75, 4 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Jak się właśnie okazało - na swojej farmie posiadam 2 sztuki warsztatu totemów tiki w kolorze czerwonym. I zielonego pojęcia nie mam skąd ten drugi się wziął.
    Jeden na pewno wygrałam w tym evecie gdzie był do zdobycia - podstawę i czerwoną nakładkę. Ale skąd sie wziął drugi taki sam - nie wiem.
    Ktoś też ma 2 ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem skąd masz drugie czerwone ulepszenie, raczej powinnaś mieć 1 sztukę. Ja mam jeden podstawowy warsztacik i jedno czerwone ulepszenie. Może to jakiś błąd wyświetlania, a może to ulepszenie innego warsztatu jest? Możesz wkleić tutaj screen tych warsztatów w Inwentarzu?

3. 7jessy75

jeden mam od dawna w magazynie cały czas z wytwórniami bikini

i raczej nie zmieniam jego położenia,

a drugi znalazłam w pasku, jak chciałam rzucić okiem ile mam ts

sprawdziłam - z tego z magazynu przybywa mi totemów więc to jest na pewno ten odpowiedni

przelogowałam sie i nadal jest

4. SMOD_Atena

A próbowałaś wystawić te warsztaty na wyspę?

5. 7jessy75

wystawię jak tylko zwolni mi sie miejsce
    i zobacze czy daje to co ma dawać
    także jutro będzie wiadomo
    ale serio nie chce mieć przez tą zagrode jakichś problemów, bo jednak lubie swoją farme

6. SMOD_Atena

7jessy75 nie będziesz miała problemów, przecież sobie tych warsztatów nie sklonowałaś ;) A żeby wyjaśnić tę sytuację zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej.

Czy tutaj mogę jeszcze w czymś pomóc?

7. 7jessy75

nie, chyba nie mam juz pytań
    ciekawa byłam czy ktoś też tak ma
    moze na g&t mi ktoś przysłał a ja nawet nie wiem
    tylko że na ostatnim g&t chyba raczej dostępny nie był

ot i taka zagwozdka przy niedzieli mi sie trafiła o_O

8. SMOD_Atena

Mnie też wydaje się, że w G&T ten warsztacik nie był dostępny, ale mogę się mylić i tak jak napisałam, wyjaśnić tę sytuację możemy tylko w PT.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam i miłego, niedzielnego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.