Warsztacik MŁYN

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika megi1952, 22 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. megi1952

megi1952 Czeladnik forum

Ponad to warsztacik Młyn - wersja eventowa został ponownie uaktualniony ponieważ sporo Graczy umiesciło go na jednym z rzędów Cudownego Pnącza i nie mogą korzystac z jego bonusów

Który to warsztacik i co daje...?

2. milqin

milqin Aktywny autor

Też chciałabym wiedzieć co mnie ominęło było :)

3. alexander56

alexander56 Generał forum

młyn to warsztacik produkujacy koc piknikowy i dotad mozna go było zdobyc jedynie podczas eventu , na miescie nie da sie go zbudowac , potrzebne do niego zwierzatka to wiewiórki ;):D

4. megi1952

megi1952 Czeladnik forum

O ile mnie pamięć nie myli młyn eventowy został zamieniony na warsztat wiewiórek.... taki mam.... daje produkt.
    Zmyliło mnie określenie BONUS..... czyli coś, co uzyskujemy z itemów.

Dzięki Alexander56 za odpowieź.

5. alexander56

alexander56 Generał forum

w tej kwestii mamy tez własnie ogłosznie na OO. i tu cytuję :
    Witajcie Farmerzy!

Dziś około godziny 14:00 do gry zostało włączone wydarzenie: Event Świąteczny rozgardaisz. Przy tej okazji wyłączona została możliwość hodowli reniferów.
    Ponad to warsztacik Młyn - wersja eventowa został ponownie uaktualniony ponieważ sporo Graczy umiesciło go na jednym z rzędów Cudownego Pnącza i nie mogą korzystac z jego bonusów. W styczniu zostanie podjęta decyzja jak rozwiązac ten problem.

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witajcie,

Dziękuje wszystkim za zamieszczone informacje. Pozwolę je uzupełnić jeszcze o link do poradnika z spisem wszystkich fabryczek w grze : Tabele - fabryki

Czy autor wątku ma może jeszcze jakieś pytanie ?

7. megi1952

megi1952 Czeladnik forum

Nie, dziękuję.
    Moje wątpliwości powstały po przeczytaniu OO...... zmyliło mnie słowo BONUS.

Wesołych, Spokojnych Świąt.

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje za życzenia :) Tobie również zdrowych wesołych i spokojny Świąt.

Sprawa wyjaśniona dalszych pytań brak. Temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.