Waran szmaragdowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Justyna_Rychlicka, 1 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Justyna_Rychlicka

Justyna_Rychlicka Czeladnik forum

Dzień dobry

Mam pytanie odnośnie warana szmaragdowego, ponieważ przez ok 3 miesiące nie miałam możliwości zalogowania się do gry , były jakieś problemy techniczne ze stroną a nie miałam też jak tego zgłosić do pomocy technicznej gdyż o ile dobrze pamiętam też robi się to przez grę , czy będzie jeszcze możliwość zdobycia warana szmaragdowego, bo widzę dla niego paszę w młynie. Do gry udało mi się wrócić niedawno.

Pozdrawiam

J.R.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)
    Siedlisko warana szmaragdowego można było zdobyć w evencie Świat dzikich zwierząt VIII i jak do tej pory była to jedyna okazja otrzymania tej zagrody. Jeśli chodzi o możliwość zdobycia ich w przyszłości, to podobnie jak w przypadku wszystkich innych przyszłych zdarzeń w grze, trzeba śledzić Oficjalne Ogłoszenia. Być może zagroda ta pojawi się jako nagroda w jakimś evencie/misji lub zostanie dopuszczona do wymiany w ramach wydarzenia Gift&Trade. Na ten moment innych informacji nie mamy.
    Jeśli chodzi o skorzystanie z Pomocy technicznej, nie musisz być zalogowana do gry, aby z niej skorzystać. W tym poradniku >>klik<< znajdziesz więcej informacji.

Czy masz jeszcze pytania?

3. Justyna_Rychlicka

Justyna_Rychlicka Czeladnik forum

Dziękuję za pomoc , nie mam więcej pytań :)

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

W takim razie wątek zamykam. Miłego wieczoru.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.