Walentynki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 01012015, 17 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 01012015

01012015 Czeladnik forum

Mam 53 lvl i nie mam mozliwości skończenia zadań z Walentynek bo nie mam maków i róż i nie mam możliwości kupienia ich na targu. Rozumiem, że każdy poziom daje nowe rosliny ale jak jest event to każdy powinienmieć mozliwość skończenia go. jeżeli nie mam mozliwości upraw to powinnam mieć możliwość kupienia tym bardziej że mam za co.
    proszę o wyjasnienie co mam zrobić aby dokończyć event Walentynki

2. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Musze Cię zmartwić, ale nie masz żadnej możliwości skończenia eventu. No może za floreny, ale to są chyba kosmiczne sumy.

patrycja9922 lubi to.
  3. 01012015

01012015 Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

01012015, potwierdzam słowa FarmaBeatki37, jeżeli nie masz jeszcze dostępu do roślin które należy oddać w zadaniach nie ukończysz ich, chyba że za floreny - ale będą to prawdopodobnie kosmiczne ceny. :)
    Wiem że mówienie, że każdy Farmer kiedyś zaczynał wcale Cię nie pocieszy, ale taka jest prawda. Kiedy ja zaczynałam grę, często nawet nie mogłam zacząć eventu, lub robiłam tylko 1 zadanie. Skupiłam się za to na przechodzeniu kolejnych poziomów i teraz raczej udaje mi się kończyć eventy :)

Rozumiem że dla Ciebie wszystko jest już jasne, w związku z tym temat zamykam :)
    Życzę miłej gry, szybkiego przechodzenia na kolejne poziomy i robienia kolejnych eventów w całości :)

FarmaBeatki37, dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.