Opinie Walentynki 2026

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja chyba nie skończę, ale coś tam jeszcze zbiorę przed 22 jak nie zapomnę. Nie zbierałam regularnie. Real ważniejszy tym razem.

Aisha1969, hiacynta oraz wio3 lubią to.
  2. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Chyba najgorszy scenariusz :D Zaczęłam klikać w weekend tak o i osiągnęłam 243 pkt. :D Nie dam rady już zebrać pnącza :D Szkoda, że skrócenie działa na 1h i nie można ponowić :p

Aisha1969, hiacynta oraz wio3 lubią to.
  3. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Nie wyszło... następnym razem nawet nie powinnam się zabierać za event na specjalnym polu... trudno, albo gra, albo życie... W pracy zazwyczaj nie mogę nawet raz wejść na Farmę. W nocy mam taki dziwny zwyczaj, że śpię. "normalne" eventy ogarniam w soboty i niedziele (ze wszystkimi możliwymi, a czasami nawet ukręconymi na kole, dopalaczami).
    Nie wyszła Królowa karnawału (źle przeczytałam czas trwania, przez co błędnie wyliczyłam dopalacze i zbiory), nawet nie wszystkie koszyki wystawiłam do zbierania cukierków...
    Nie wyszedł ten z ośmiornicą - za mało zbiorów, skończyłam na niespełna 250 punktach (trochę szkoda pnącza, ale trudno).
    Jednak nie mam zamiaru całkowicie podporządkować realnego życia dla nierealnej farmy. Czasami się tylko zastanawiam, czy to już czas na przerwę, bądź odwyk od Farmeramy - prawie 16 lat...

Aisha1969, Yabolek oraz wio3 lubią to.
  4. Kala

Kala Moguł forum

U mnie 400/290. Aż jestem w szoku, że tyle się udało zebrać punktów, bo też nie wchodzę super regularnie na farmę :)

Aisha1969, freska_kreska oraz hiacynta lubią to.
  5. hanpoc

hanpoc Czeladnik forum

U mnie postęp 544/290 ....na początku było ciężko ale jak poczytałam podpowiedzi ,załapałam że trzeba przyspieszać macki to szybciej mi szło.

Aisha1969 i hiacynta lubią to.
  6. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Mój postęp to 334/290, dwa razy machnęłam się z rozsiewem rośliny oraz nie zarywałam nocy, jakoś poszło bez bólu.

Aisha1969 i bogusiak80 lubią to.
  7. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ewent się kończy a ja jego nie rozumiem. Mam 3 butelki i nie mogę oddać. Pewnie jestem za stara do tej gry.To chyba normalna selekcja. A mój wynik to 236/290.

Aisha1969 lubi to.
  8. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

U mnie 444/290 piórka uprościły zdobywanie punktów.Bez pośpiechu i zarywania nocy event zrobiony.

Jeżeli masz ulepszone macki do poziomu 4 to butelki są niepotrzebne.Do skracania czasu produkowaliśmy piórka.
    W tym wątku było wiele porad jak wykonać i skończyć event.Trzeba zaglądać na forum do wątków eventowych.Wiek nie gra roli,nikt nie jest za "stary" na grę.Farmerama nie należy do skomplikowanych gier a pomoc zawsze na forum jest.

hiacynta, Aisha1969 oraz Karakuliambro lubią to.
  9. oskitom

oskitom Młodszy ekspert

Mój postęp 545/290, więc wynik jak najbardziej zadawalający;)

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  10. Yabolek

Yabolek Baron forum

Podsumowanie; z zagród i sadzonek na farmie z wyjątkiem 1 brzozy białej, same nieciekawe rzeczy.
    Ani gronostajów, ani nawet mundżaków nie dostałem, bo o dudkach nie wspomnę.
    Ale za to dopisały tradycyjnie pomarańczowe żółwie i bobry >:( Co druga zagroda, to te wspaniałości wyskakują.
    Morele i jarząb domowy też dopisały, a jakże.

Na Baha kompletnie nic ciekawego.
    Z piccolo, bajkowe źródło, trzeci raz pod rząd.o_O

Z pozytywów to 3x Poszukiwania miłości , 2x Podwodna miłość i 4 x Miłosna rybka.
    Z tych +2 do warsztatów jestem zadowolony. Trochę wielgachne więc sporo miejsca zajmują, ale jakie śliczne to serduszko.

11. Mr.TOP

Mr.TOP Naśladowca mistrzów

Bardzo fajnie, mimo zabiegania udało się ukończyć z nadwyżka:)

Yabolek lubi to.