Opinie Walentynki 2026

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. wio3

wio3 Młodszy ekspert

175/ 290 .Robię od początku , zarywając nocki i tempo ślimazarne. Nic nie kupowałam , może dlatego.

2. klonek68

klonek68 Generał forum

248/290 i idzie gładko. W tym evencie najważniejsze aby macki ulepszyć na maxa 4 poziom i mamy po 3 pkt z każdej macki czyli 24 ze zbioru....a jeszcze skróty czasu .Nie ma potrzeby czegokolwiek kupować.Powodzenia

3. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

252/290 spokojnie robię bez zarywania nocek i zakupów.Popełniłam na początku błąd i ulepszałam wszystkie macki .Zmieniłam zasady i ulepszałam pojedynczo od razu widać postęp.Skracam czas i event idzie do przodu.Dzisiaj będzie koniec.

Gratulacje tym którzy już skończyli i powodzenie jeszcze zbierającym punkty.:)

4. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

302/290 z pikolaka dyniowy:inlove: zbieram macki do końca eventu ,coś tam zawsze wpadnie xD

5. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A może jednak nie polegniesz - no chyba że jeszcze nie masz ulepszonych wszystkich macek do 4 poziomu
    - gdybyś je już wszystkie miała to dzisiejsze jeszcze 4 zbiory i jutrzejsze 4 (powiedzmy tak około godz. 8 , 12, 16 , 20 ) to spokojnie wystarczy tych punktów na całość i nawet jeszcze 19 w nadmiarze będzie .
    Ja dziś pierwszy raz je skróciłam o tą godzinkę - wczoraj nie miałam wystarczająco piórek dla całej ósemki a skracać część to tylko czasy zbioru się rozjadą
    - na obecną chwilę 264/290
    o godz.12 będzie 288 :p no i po kolejnym skróceniu ( 9 piór w zapasie czeka) o 15-stej ... powinności stanie się zadość
    a dalej to już tylko sama zabawa :music:i nadzieja na itemki - do tamtych czterech ośmiornica dorzuciła jeszcze jeden : miłosną rybkę

No i o takiego piccolaka to się starać warto
    Gratki :)

- niech i ten z kalendarza będzie równie łaskawy (mój dał jedynie święto świateł więc Miecia w nie najlepszym humorze od rana >:()

6. Anneloes

Anneloes Koneser forum

O kurczę, dzięki, źle to liczyłam. Faktycznie, zebranie ulepszonej macki to więcej niż jeden punkt ;) Kto wie, może jednak do jutra nazbieram :p

7. gangrion

gangrion Mieszkaniec forum

Postęp 328/290

Z ciekawszych nagród :

3 x skrzyneczka z bonusami
    2 x kuponik

Dodatkowe itemy

5 x 1
    1 x 2
    2 x 4

Robimy dalej :)

8. twardy81

twardy81 Wyjątkowy talent

9. Kala

Kala Moguł forum

U mnie 182/290 - na spokojnie zbiorę, macki na full ulepszone :) Całkiem miły evencik

10. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Leniwie podeszlam do eventu, bo na PST, ale: obdarowal mnie drzewami i zagrodami, ktorych nie mialam-poza 1 w tropikach.
    Wielkie zaskoczenie, ze w 1 event nadrobilam kilka mscy.
    Dodatkowo ilosc sadzonek i zagrod oraz zwierzat byla super dodatkiem i znacznie podniosla stan w stodole.
    Pnacze dzis juz pracuje, reszty jeszcze nie mam-lenistwo ;)
    Nie przewidywalam zakonczyc tego eventu, ale najwyrazniej zrobie go do konca :)

Kolejny mily, spokojny event, wiele razy nie zebralam na czas a i tak wychodzi, ze go ukoncze. Bardzo mi sie podoba.

11. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Udało się 297/290.Sieję dalej na skracanie czasu zbioru macek.Niech się Królowa schowa ze swoimi nagrodami.Super event i nagrody.

12. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Zgadzam sie w toba. Krolowa od dawna nie jest krolowa. Dlatego nie robie juz tego eventu.

13. ola88888

ola88888 Baron forum

Ja jechalam w nocy pociagiem i pozbieralam dodatkowo i mam juz pnacze a za nastepny zbior skoncze :) :)

Bardzo mi sie ten event podoba. Mam dab bezszypulki, dudki x 2, di caprio xxl x 2, klon cienkolistny x 3, filodendroon x 2, banan niebieski x 2, tapira, manata, kilka pomaranczowych zagrod co ich nie mialam.

Nie robilam krolowej, bo mi sie nie pododalo, ale ten event to tak mi wyszedl "na bogato", bo sa tez skrzynki z bonusem i z narzedziami, rozne zwierzeta i ciagle mam zagadkowe zagrody i drzewka-nie wiem co urosnie :)

14. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Sadź czerwony koral,
    otwieraj nowe pola,
    jak wszystkie będą otworzone sadź listownicowiec,
    zbieraj macki,
    ulepsz macki butelką od kraba,
    a na koniec przyspiesz macki.
    Zamieszanie.
    221/290
    Jest szansa, że w tym roku pokonam ośmiornicę !! :)
    4 razy podwodna miłość.
    Chyba krab obserwował, że u mnie od dożynek drzewa wszędzie były. :)

15. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

no to mam drugą zagrodę z dudkami :inlove: warto grać do końca xD

16. jajki

jajki Okazjonalny autor

Dziś kończy się ewent, a ja czuję ogromny niesmak. Piszecie ,że wypadło wam wiele itemów. Mój sąsiad ma ich 9 +3 gwarantowane, a u mnie mimo nocnego wstawania do zbiorów macek(486/290) mam dosłownie dwa!!! +3 gwarantowane. W poprzedniej edycji było zdecydowanie lepiej, bo fajne itemy leciały obficiej na kontach graczy. Tak więc po raz kolejny widać co daje losowość BP. Wczoraj poszła wiadomość do BP, ale niestety nie mam jeszcze odpowiedzi. Czuję totalną ignorancję Bp na głosy graczy, by ograniczyć losowość w nagrodach ( tych z wyższej półki).

17. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

i ja się doczłapałam do pnącza, a w pewnym momencie myślałam, że się nie uda. Powodzenia jeszcze tym, którzy walczą o pnącze i gratulacje tym, którzy pnącze zdobyli

18. Kafelowy

Kafelowy Stały bywalec

Potwierdzam. U mnie też itemy leciały bardzo skąpo .Na 510/290 zgromadzonych punktów mam 7 itemów w tym 3 gwarantowane. W poprzedniej edycji leciało ich dużo więcej i do tej pory stoją u mnie w ogrodzie ozdobnym. Najczęściej wypadało u mnie po 2 farmarki, TPD, baseny ośmiornic( mam ich teraz 56) i ropuchy. Ta losowość popsuła zadowolenie z gry.

19. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mi się nie uda skończyć tego eventu. Jeśli chodzi o itemy, to w poprzedniej edycji leciały hojniej.
    Tak naprawdę to w tygodniu zbierałam tylko 2 razy dziennie. Poranną farmę sobie ostatnio odpuszczam. Real wygrywa.

20. memlak

memlak Wielki mistrz forum

Event ukończyłem w całości, choć wątpiłem, ale się nie poddałem :)
    Nagrody fajne mnie omineły z ulepszonych macek:( ale jest pnącze i to się liczy ;)