Opinie Walentynki 2026

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 lutego 2026 o 09:06.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy!

Atramentowiec postanowił, że w walentynki zamieni ocean w miłosny raj. Pomóż wieloramiennemu ambasadorowi podwodnych amorów w przygotowaniach i wygraj piękne nagrody!

Czwartek, 12.02.2026, godz. 14:00

Środa, 18.02.2026, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

hiacynta lubi to.
  2. abask

abask Fanatyk forum

Chce się Wam robić czy też macie lenia? :)

3. klonek68

klonek68 Generał forum

Walentynkowa ośmiornica dla mnie ok ;)robię:inlove:

4. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Ja mam lenia :p
    Jeszcze, żeby bonus był do wszystkich warsztatów 8)

kalinamala, hiacynta oraz bogusiania lubią to.
  5. Mr.TOP

Mr.TOP Naśladowca mistrzów

Macek mamy 8, przy użyciu ulepszaczy co 3 h 8x3 ( 24) hmm to trzeba z 14 razy zebrać na całość

hiacynta i bogusiania lubią to.
  6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Event jest bliźniaczo podobny do tego sprzed roku, jeśli chodzi o mechanikę i wymagania. W wątku opinii możecie poczytać o strategiach na ulepszanie i zbieranie macek Atramentowca >>klik<<.

7. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Ja zrobię ile się da.Z tego co pamiętam w ubiegłym roku też był taki event z mackami i zrobiłam go bez problemu.Trzeba ruszyć tą bezużyteczną polanę.

8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Mam lenia, nie robię.

9. Yabolek

Yabolek Baron forum

A ja robię. Ten item +2 do warsztatów będzie jak znalazł do misji w mrokach, gdzie trza zrobić 40szt śluzu w 7:30

10. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Cos podlubie, bo lubie grzebac na PST, ale calosci z powodu lenistwa i malej zachety w nagrodach nie bede robila.
    Nie ma % do itemow, wiec mi nie zalezy.

AngelGina, hiacynta oraz twardy81 lubią to.
  11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Walentynki to chyba tylko z nazwy, nic nie ma ciekawego do zdobycia, 2 eventy i masakra jakaś, ani pnącza ani itemy.

Odpoczywam, hamaczek na oba eventy, szkoda na nie SN i Zośki 8), tym bardziej, że na PST nic nie działa xDxD.
    BP chyba chce odpocząć od graczy i Forum :p

12. SiljeArgrimsdotter

SiljeArgrimsdotter Mistrz forum

Chyba odpuszczę

bogusiania, hiacynta oraz {Monia} lubią to.
  13. mania4691

mania4691 Forum Pro

Polana na uboczu, co się zrobi to zrobi.

14. gangrion

gangrion Stały bywalec

Na plus lepsze pnącze od zeszłorocznego, które zostało u mnie szare ( itemy więcej dają jak są wystawione ).

Na minus itemy w tej edycji są słabsze ( tak jak w poprzedniej edycji można je dodatkowo wygrać w nagrodach za zbieranie macek).

Mechanika łatwa - event dla tych co mają czas i się nudzą, trzeba pilnować zbiorów, żeby wyciągnąć jak najwięcej nagród.

Coś tam podłubię.

Link do zeszłorocznego eventu https://board-pl.farmerama.com/threads/walentynki-2025.99286/

15. twardy81

twardy81 Wyjątkowy talent

16. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Jak zawsze zacznę, czy będę robić zobaczę jak będzie szło

17. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Robię , lepszy niż Królowa , a raczej jej podróbka .

18. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Jakoś mnie nie porwał ten event. Też go odpuszczę. Będę miała święty spokój na farmie przez tydzień :D

hiacynta i bogusiania lubią to.
  19. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Chęci chęciami, polana polaną, ale ten event jest dla mnie przegrany zanim się w ogóle zaczął i mogę od razu o nim zapomnieć z jednego prostego powodu, zwyczajnie nie mam fizycznie czasu i możliwości wchodzić na farmę co 4 h:( szkoda, bardzo szkoda, bo eventy robię wszystkie jak lecą, a pnącza kolekcjonuję z dziką namiętnością xD ile tylko się da:p no ale są rzeczy, których nie przeskoczę :cry:

20. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

zacznę jak zawsze:) lubie gałązki :p